Flake Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Witam, Używał ktoś może feromonów PH 13 ml, takich jak na tej aukcji ? http://allegro.pl/item404273535_megapromo_meskie_feromony_ph_13ml_wysylka_tylko7zl.html Jeśli tak, to działają, czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 One ładnie pachną Tylko i nawet długo na drugi dzień jeszcze można je bez problemu wyczuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 Nie wiem niestety, jakie to fero, bo aukcję usunięto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 http://allegro.pl/item408140662_megapromo_meskie_feromony_ph_13ml_wysylka_tylko7zl.html to te ;p>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 No nie oszukujmy sie, 13 ml za 6,50 i to jeszcze ma dzialac jak feromony z feromony.pl?? Hehe jakis zart dla naiwniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lol Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 Ale ładnie pachnie przyznaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2008 Jak ładnie pachnie, to można używać jako zapachu, bo stosowałam je i zawartość feromonów w tym specyfiku jest dla mnie mocno wątpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 9 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2008 Działanie żadne za to zapach w wersji skoncentrowanej długo się utrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi