tomk81 Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 Czy używał może ktoś tego?? http://nakaido.pl/www/pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 28 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 To chyba jakiś nowy twór. Osobiście jeszcze nie używałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 29 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 Właśnie próbuje wyciągnąć od nich ile % feromonów jest w tej buteleczce i jak narazie dostałem odpowiedź, że wielkość jest optymalna. Stąd już moje podejrzenia, że to pewnie kolejne love and desire:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 Zapytaj: "optymalna dla kogo " eh, cwaniaczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 1 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2008 Nie dość, że optymalne to jeszcze nie potrafią powiedzieć jakie feromony są w tej miksturze, podobno najskuteczniejsze. Reasumując produkt zawiera "najskuteczniejsze feromonu w optymalnych ilościach" Pewnie firma tworząca love & desire wprowadza nowy produkt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi