AleX Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 witam, poszukałem na forum i nie widziałem by był podobny temat potraktowany szerzej... Prosze o pomoc głównie panie, z wiadomoych powodów... Otoż dorogie panie, jakie są wg Was najładniejsze meskie perfumy... cena nie ma znaczenia... Pozdrawiam i dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 29 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2008 http://ferum.pl/perfumy-do-przykrywania-feromonow-t947.html Każdy lubi inny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Czy koleżanka nie próbuje czasami przekonywać nas do zakupu, celem "wyrobienia sobie" lepszej pozycji wśród osób sprzedających perfumy FM? Widzę już drugi post o podobnym przesłaniu, tak myśli przyszła mi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 http://www.perfumy.fm/index.php?dzid=23&did=5 - polecam wybrać z bogatej oferty firmy FM.Są fantastyczne znanych marek,niedrogie i duży wybór.Pachnieć można CUDNIE.Utrzymują się do 20 godzin.Pozdrawiam. coś co jest wodą perfumowaną nie może się utrzymywać 20 godzin na skórze, a poza tym do przykrywania feromonów nadają się tylko produkty renomowane z pełną nutą zapachową, a nie imitacje tych produktów! Moja rada jak nie używasz feromonów to nie polecaj produktów do ich maskowania, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goodbye666 Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 Ale jemu nie chodzi tylko o skuteczne zakrycie feromonów, ale także o zapach, który się podoba dziewczynom ;P Tak przynajmniej zrozumiałam.. Sama się nie będę wypowiadać, bo mam taki gust, że nie podoba mi się to, co większości ludzi, a oni nie lubią tego co ja Powiem tylko tyle, że jak dla mnie to mnóstwo mężczyzn dosłownie zabija swoim zapachem. Tak ciężki i duszący jest smród ich perfum W dodatku wszystkie są do siebie bardzo podobne.. Podobały mi się jedynie perfumy mojego ojca, które pachniały tak jak smakują tic-tacki owocowe Inaczej nie potrafię opisać tego zapachu, a ich nazwy nie pamiętam, mój ojciec tym bardziej... Domyślam się, że nie bardzo pomogłam, ale wątpię, żeby ktoś zrobił to lepiej, bo jak chyba już zdążyłeś zauważyć każdy jest inny i nie ma tak, żeby ta sama rzecz spodobała się wszystkim dziewczynom w Twoim otoczeniu Najlepiej to wybierz te perfumy, które się podobają Tobie i przyciągaj laski z podobnym gustem, takie jest moje podejście do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Zapoznaj się z produktami tej firmy, a zobaczysz, że nie oferują oni własnych zapachów tylko zapachy podobne do... Jest to ogromna różnica!!! Kiedyś o takich produktach mówiono podróbki dziś regulacje prawne są nieco inne i wystarczy coś wyprodukować w innym opakowaniu, wypuścić na rynek i reklamować jako podobne do... A nikt nawet nie pomyśli, że jest to podróbka. Zastanwiające jest to, że światowej klasy producenci produkują zapachy o zróżnicowanej nucie zapachowej, a ktoś skopiuje tanim kosztem tylko część zapachu, wejdzie na rynek i sprzedaje swoje imitacje całkowicie legalnie. Cała ta sytuacja przypomina mi reklamę piwa Żywiec "PRAWIE ROBI WIELKĄ RÓZNICĘ" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 24 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2008 Skusiłem się kiedyś na zapachy z Avonu - koleżanka tak bardzo mi je polecała, że nie wypadało wprost odmówić. Co prawda, wydatek niewielki, a zadowolony miałem być bardzo. Kupiłem 3 rodzaje, po ok. tygodniu testowania stwierdziłem, że dwa z nich po prostu śmierdzą (nie tylko dla mnie, ale i dla znajomych), jeden tylko był "w miarę" dobry. Od tamtego czasu nie kupiłem już żadnego zapachu z podobnych źródeł. Opieram się głównie na polskich i niemieckich drogeriach, do których mam zaufanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi