RadamezMatho Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2008 Witam! Czy The Edge to rozcieńczone NPA? Czemu nie można kupić The Edge na stronie feromony.pl? Bardzo podobał mi się efekt po The Edge (PHX'em nie wywołuje takich reakcji, może nadal coś źle dawkuje??) czy dla uzyskania podobnych rezultatów nadaje się NPA? Myślałem nad połączeniem NPA z PHX bo jak pisałem po samym PHX różnice są subtelne. Proszę o info tych którzy dłużej stosują te dwa feromony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 30 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2008 Tak, The Edge to NPA w mniejszym stężeniu. W feromony.pl nie ma tego jeszcze w ofercie, bo może mają taki plan marketingowy i wprowadzają różne produkty stopniowo. Dla mnie NPA też jest nieco za mocne, a nie daj boże jak połączę to z BTB. Katastrofa murowana, niezależnie od dawki. Połączenia z PHX jeszcze nie próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 31 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2008 Dziękuję Cassi Już i tak zdecydowałem się na NPA bo z innych postów wynika że powinno działać podobnie jak Edge. Najpierw sprobuje użyć go na czysto a potem z Phx. Sam PHX w codziennych sprawach nie za bardzo mi się sprawdza, trochę za dużo agresji wyzwala u co poniektórych moich znajomych, myślę że mix z NPA lub samo NPA powinno być odpowiedniejsze do zastosowań na co dzień. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi