martull Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 Mój chłopak mnie zdradził i zostawił. Bardzo to przeżylam i chciałam za wszelką cenę go odzyskać. Na stronę z feromonami trafiłam przypadkiem. Nie do końca dowierzałam w działanie feromonów, zresztą jak większość z nas na początku. Przełamałam się jednak i kupiłam 2 ml pheromax. Po zastosowaniu efekt było widać odrazu, Moj były był widocznie zainteresowany moją osobą a inni ludzie zrobili się jakby bardziej przyjaźni. już po tygodniu stosowania odzyskałam chlopaka i odnowilam zaniedbane w przeszlosci przyjaznie. Pheromax naprawde działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FeromoniK Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 martull, ja na Twoim miejscu przyciągnoł bym Twojego chłopaka na fero, później rzucił i znalazł o niebo lepszego! Zdradził raz, zdradzi więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewunia Napisano 24 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2008 martull popieram to fakt ze jak juz raz to zrobił to moze sie mu jeszcze zdarzyc! chyba ze tak zawiezasz feromonom ze one zdołaja go zatrzymac przy tobie.... powinnas powaznie nad tym pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martull Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 No może i tak ale za bardzo go kocham. poza tym jesteśmy ze sobą od tamtego momentu 8 miechów i nic nie odwalił. Wiem że jak raz zdradził to może być i następny raz, ale chciałam nam dać ostatnią szanse, i narazie nie żałuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewunia Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 to moze zaopatrz sie w pheromax na dłuzej!chyba ze juz go przestałas uzywaci jest ok?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martull Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 Używałam do tej pory pheromax zrobilam sobie 2 miechy oprzerwy i jest ok ale chciałabym sprobować teraz czegos innego tylko nie mam pojecia na co moglabym sie skusic teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewunia Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 skus sie na zerwanie z tym chłopakiem! ile czasu byliscie razem nim cie pierwszy raz zdradził a jesli zrobi to po lubie jak bedziecie miec dzieci a jak ciebie zostawi dla innej? zastanów sie czy warto sie tak poswiecac a co do feromonów to poczytaj o wszystkich feromonach i sprubuj! ja sie dobrze czuje z mieszanka BTB i NPA ale nie wiem jak twoje otoczenie sie bedzie czuło z nimi Razz przyznam nawet ze te feromony uzalezniaja tzn ja nie wiem jak innych ale mnie tak:) poodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martull Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 przed tym zdarzeniem bylismy ze soba pol roku. wiem, rozum mowi tak samo jak Ty ale narazie przez 8 miechow jest super a od 2 miechow bez fero wiec to chyba nie tak zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewunia Napisano 25 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 jesli go tak kochasz prubuj moze bedzie ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martull Napisano 25 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2008 ewunia a jak mieszałaś BTB i NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewunia Napisano 26 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2008 nie wiem jak powinnam mieszac ale mieszalam juz na ciele czyli np.nadgarstki i w zgieciach łakci BTB a za uszami NPA zalezy gdzie szłam:) w tej chwili uzywam tylko BTB w pracy! ale w domu i na wyjscia z chłopakiem mieszam:) a co chcesz spróbowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martull Napisano 28 Lipiec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2008 no właśnie się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ja mieszałam BTB i NPA i jest to jak dla mnie mieszanka wybuchowa. Samo NPA jest dla mnie bardzo silne. Osobiście unikam stosowania NPA pod nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksik Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Cześć ! Jestem nowy na tym forum i mam pytanie do ludzi którzy sie na tych feromonach konkretniej ode mnie,a więc byłem z dziewczyną 2,5 roku...lecz z mojej głupoty rozstaliśmy się,Ona teraz ma innego,ale spotykam się z Nią tak po przyjacielsku...i mam wrażenie że uczucie z jej strony nie zgasło,czy myślicie że Pheromax...mógłby tak jakby to uczucie w Niej przebudzić ? jestem w Niej cholernie zakochany i chciałbym ją odzyskać,Pheromax może Waszym zdaniem mi w tym pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Pheromax może Ci pomóc, ale powtarzam tylko i aż pomóc. Miałem podobną sytuację - wziąłem ją na przeczekanie i pomogło. Jednak ja dałem potem sobie spokój... nie będe pisał o szczegółach, ale tak wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maksik Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 dzięki za odpowiedź i trzymajcie kciuki,prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Szczerze ??? Rozumiem chęci ratowania związku który się rozpadł Ja też byłam taka głupia Facet mnie zdradzil po 5 latach zostawił potem dla jeszcze innej .... a ja chciałam to ratować i ratowałam ... i wiecie co od tamtej pory miał chyba z 4 laski i wszystkie zdradzał i zostawiał dla innych Jedna świętość kto raz zdradzi będzie robił to zawsze !!!!!!!!!!! I nie pomogą a nawet bym powiedziała że szkoda marnować fero na takowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciki Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Jestem młodą mężatką (od 3 lat),nie mamy i nie planujemy na razie dziecka. Zaczęłam zauważać, że moje życie seksualne nieco poszarzało. Często z mężem zasypiamy w leniwym milczeniu. A od jakiegoś czasu zastanawiamy się o drugiej parze. Oboje mamy wielką ochotę spróbować. Znalazłam ciekawy artykuł http://sites.google.com/site/753nwes , który rozjaśnił mi w głowie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmurka Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Jeśli po trzech latach małżeństwa zasypiacie w nudnym milczeniu, to lepiej od razu się rozwiedzcie bo to i tak się tym skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi