tomektomaszu Napisano 2 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2008 dostałem do mojej chikary próbkę Edge i Perception, tą drugą dałem kumplom, ja uzyłem próbki NPA. Byłem w dość kulturalnej dyskotece, dobrze sie bawiłem, dużo wypiłem, skończyłem z panną w łóżku, ale niepokojące było to, że sprowokowałem 2 kolesi. Zazwyczaj mam niewyparzoną mordę i lubię kogoś wkurwić, lecz tym razem dobrze się bawiłem na parkiecie i spojrzałem się, może trochę złowieszczo na jednego typa, który był obok mnie i ten po chwili znalazł się swoją głową na moim nosie. Olałem to i poszedłem wytrzeć krew i po jakimś znowu czasu miałem utarczkę z kolejnym. Podobała mi się siła z którą mówiłem mu, że mógłbym go zabić i wywieść do lasu. Nigdy wcześniej nie byłem taki bezpośredni. Coś mi się wydaje, że to te feromony. Co wy o tym myślicie, ja dodam, że co jakiś czas docierałem się chusteczką po szyi bo była mocno nawilżona. Barmanka trochę się do mnie uśmiechała, zazwyczaj to zimne suki, ale jeśli chodzi o panny na parkiecie to nie wiem czy czułem różnice, bo zawsze świetnie sobie radziłem w tym temacie. Tak czy inaczej uważam że chikara jest lepsza, podoba mi się nastawienie. Osobiście wolę żeby panna nie leciała na mnie tak od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 2 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2008 Koles wywalil Ci z dynki, tak ze zaczela leciec krew i to olales??Ja bym takiemu na zewnatrz klubu "spokojnie" wytlumaczyl ze zrobil blad.Mozliwe ze Twoja pewnosc siebie wynikala z uzycia feromonow, albo po prostu za duzo wypiles i nie miales zadnych hamulcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Fero bardzo zwieksza pewnosc siebie. Zwlaszcza NPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomektomaszu Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 w takim razie czy to ja mogę źle działać na samców, czy fero źle na nich działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Jasne. Facet jest zagrozeniem dla drugiego samca, zwlaszcza, gdy chodzi o kobiety. Gdy masz na sobie fero, kobiety widza cie jako bardziej meskiego i atrakcyjnego, a faceci jako zagrozenie. Faceci robia sie zazdrosni a nawet agresywni przy duzych dawkach fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomektomaszu Napisano 6 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 nie dowiedziałem się od ciebie, czy dotyczy to tylko fero do uwodzenia czy feromonów socjalnych rownież. Jeśli możesz to napisz jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 Nie. Chodzi o fero agresywne. Spoleczne powinny dobrze dzialac na wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAROzbs Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Koles wywalil Ci z dynki, tak ze zaczela leciec krew i to olales??Ja bym takiemu na zewnatrz klubu "spokojnie" wytlumaczyl ze zrobil blad.Mozliwe ze Twoja pewnosc siebie wynikala z uzycia feromonow, albo po prostu za duzo wypiles i nie miales zadnych hamulcow. -usunięto- Post nic nie wnosi do tematu, poza tym sarkazm w nim zawarty mógł doprowadzić do kłótni, takie rzeczy to na PW //traq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi