RadamezMatho Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Witam! Na weekendzie wybrałem się do perfumerii i nabyłem Hugo Bossa srebrnego(lub siwego jak kto woli). Dla mnie pachnie ten perfum zaj.....ie. Czy ktoś z Was używa tego w połączeniu z PHX? Czy dobrze maskuje smrodek? I jakie efekty? Proszę o w miarę szybką odpowiedz bo jutro wybieram się na imprezę i chce taki mix wyprobować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 A co tam będę czekał aż mi ktoś odpowie Właśnie poleciał jeden psik PHX i na to Hugo Już mi się troszkę gorąco robi i uszy pieką a co najważniejsze nie czuję zapachu PHX (ciekawe jak długo?) Zaraz spadam do roboty więc może i jakieś efekty zaobserwuję. Oby takie jak w weekend bo było całkiem nieźle - Ahh te spojrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Hugo Boss szary uzywam juz od kad zaczelem stosowac FEro.; Zapach zaj***sty zgadzam sie; a co do sotosowania . TO u mnie trzeba POpsikac sie nim wiecej....aby zakrywal zapach .dosc dlugo;p pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi