Stanley Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 mam próbke pheromaxu dawałem jeden psik i jakos tych efektów nie było nie wiem dlaczego czy zwiększyć dawke czy moze zmniejszyć? a moze polączyć go z czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 8 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 Czesc. Na poczatku nie wyobrazaj sobie zbyt wiele na temat dzialania tych feromonow.One sa ogromnym "powerem" ale nic za Ciebie nie zrobia.Musisz ladnie i schludnie wygladac, byc pozytywnie nastawiony do ludzi, usmiechac sie do nich.Nie oczekuj ze efekty same przyjda.Radze Tobie potestowac w roznych miejscach 1 aplikacje.Jezeli nadal nie bedziesz widzial efektow to nieznacznie zwieksz dawke, nie chce mi sie wierzyc ze w czasie uzytkowania Pheromaxa nic nie zauwazysz. Zycze owocnych testow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanley Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2008 no ok potestujemy jeszcze troszke... a jakbyście doradzili dawke BTB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi