lilappls20 Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 DLACZEGO NIE DZIALA? A MOZE JA TEGO NIE WIDZE.. NIE WIEM JUZ SAMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 12 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Koleżanko, więcej wiary w siebie! Feromony same nie zadziałają, bez odpowiedniego nastawienia... Nie nastawiaj się, że świat tylko na Ciebie będzie zwracał uwagę, kiedy zastosujesz fero. One Ci w tym pomogą, ale sukces tylko od Ciebie zależy... Pomyśl, co chcesz osiągnąć, nałóż fero na siebie i ruszaj w świat z pozytywnym nastawieniem, z dążeniem do celu, a zobaczysz, że podejmując walkę, będziesz w stanie wiele osiągnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lilappls20 Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2008 Koleżanko, więcej wiary w siebie! Feromony same nie zadziałają, bez odpowiedniego nastawienia...Nie nastawiaj się, że świat tylko na Ciebie będzie zwracał uwagę, kiedy zastosujesz fero. One Ci w tym pomogą, ale sukces tylko od Ciebie zależy... Pomyśl, co chcesz osiągnąć, nałóż fero na siebie i ruszaj w świat z pozytywnym nastawieniem, z dążeniem do celu, a zobaczysz, że podejmując walkę, będziesz w stanie wiele osiągnąć! HAH TAK WLASNIE ROBIE, ALE NIE CHCE SOBIE PRZECIEZ CZEGOS WMAWIAC, ZE TO DZIALA.. SAMA NIE WIEM, W JAKICH SYTUACJACH ALCHEMY POWINNO SIE SPRAWDZAC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 15 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2008 Z tego co wiem alchemy jest słabe ale na niektórych działa niesamowicie. PO części to zależy od dawki. Zwiększaj stopniowo dawkę może zadziała, lu wybierz inne np phx, BTB lub z tańszych to RM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Dla mnie też Alchemy jest ciut za słabe. Działanie jest tak subtelne, że niemal na granicy wierzy, że "to działa" Już wolę Relationship Magic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi