tyres Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 Większość pisze że to najlepsze. Pheromax ma podane 2 ml i jaka cena pheromax za 269 nie napisane ile ml. NPA od razu za 126zl i nie wiadomo ile ml w buteleczce. Czyli NPA pod nos (pół kropli) i pheromax na nadgarstki i wetrzeć pod uchem. Później zapodać kryjący zapach i wetrzeć w miejsca phx. Kupiłem zapach kryjący Christian Dior Higher Energy. Co myślicie - czekam na wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sork71 Napisano 13 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2008 myślę że będzie okay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyres Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Właśnie zamówiłm Pheromax - oj nie mogę się doczekać przesyłki i beta testów (efektów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sork71 Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 haha każdy jest podjarany przed pierwsza aplikacją phero pewnie przez ta mgiełkę tajemnicy... ile facet nie zaplaci by spróbowac choć odrobinę bardziej podobać się dupeczkom ale nie ma w tym nic złego w końcu WSZYSTKO KRĘCI SIĘ WOKÓŁ JEDNEGO NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 No cóż, w końcu, jak to mówią: wszyscy jesteśmy strategią przetrwania naszych genów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyres Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Ja akurat należę do mocno nieśmiałych i nie zaczepiam innych dziewczyn teraz może sam nabiorę odwagi a dla mnie to kwestia przełamania samego podejścia więc potrzebowałem małego "placebo-dopalacza" Mam pytanie odnośnie dawkowania. Czytałem że Pheromax stosować 1 kroplę potem można zwiększać dawkę do 2 np. Tylko że to na nadgarstek puszcza całą taką mgiełkę mam wrażenie że to o wiele za dużo czy należy odkręcic wyjąć aplikator i jego końcem dotknąć nadgarstków i za uszami?? Ktoś mógłby w miarę dokładnie napisać jak te krople odmierzyć i ile zaaplikować (tą rurką zanużoną w preparacie dotknąć nadgarstków i za uszami?? a potem przykryć zapachem??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 20 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Jeśli uważasz, że jedna aplikacja będzie dla Ciebie za dużą dawką, wystarczy, że wykonasz tzw. "pół aplikacji", naciskając hmm... atomizer, delikatnie, do połowy... Powiem Ci, że musisz testować, testować i jeszcze raz testować... Poza tym, przeglądaj starsze posty na forum, gdzie z pewnością znajdziesz odpowiedź na większość pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyres Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2008 Różne dawkowania od małych po duże i wyczuwalne nawet pomimo przykrycia zapachem. Nic 0 reakcji może nie pasują one do mnie także jestem zmuszony wymienić na inny model - jaki polecacie. A może inny dokupic i używać obu naraz ale skoro nie zadziałało to robienie mixa nic nie da. Ech szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyres Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2008 Który byście polecili teraz zakup, nadmienię że chcę aby dziewczęta reagowały (zależy mi na podrywaniu głównie) Mam na myśli konkretnie te produkty z tej strony.Proszę w miarę o szybką odp. chciałbym kupić do końca tyg. I nie wiem czy nie zwrócić Pheromax-a skoro nie zadziałał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi