rafikkk Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 No właśnie Czy dziewczyny między 13 - 15 lat reagują na feromony i czy można je poderwac. Może jest tu jakiś chłopak z drugiej gimnazjum i czy wie czy na laski starsze czy młodsze działa z pozytywnymi efektami. Z tego co wiem nie ma ograniczeń wiekowych i chcę sobie kupic BTB i Phx. Czy BTB jest dobre i mocne, nie chce trfic na coś byle jakiego. A może lepsze by było NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 16 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2008 Chłopie, w Twoim wieku wystarczy kilka "fajnych" słów koleżance powiedzieć, a zobaczysz, jak będzie Tobą zauroczona... Z tego, co widzę, dzisiejsza młodzież podąża za hasłem: "dziś kocham Ciebie, jutro innego, pojutrze jeszcze innego...". Co się dzieje z tym światem? Szaleństwo jakieś? Radzę Tobie, Kolego, ubierz się ładnie, "nałóż" na siebie ładny zapach, uśmiechnij się i podążaj "na łowy", bez fero... W okresie dojrzewania hormony same powinny sprawę załatwić... Na fero przyjdzie jeszcze czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2008 Z tego co wiem niektórzy na ferum stosowali fero w tym wieku a hormony śą w każdym wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Ja bym Ci poleciła na początek Chikare lub RM. Zauwazyłam, że im młodsza osoba, tym może negatywniej reagować na zbyt duże dawki "dominujących" fero. Oczywiście, to nie reguła, ale moje sposrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 Z tego co mi odpisali w kontakt-feromony - to jest spowodowane ze w tym wieku wytwarza sie dużo własnych feromonów dlatego żeby nie przsadzi i zeby było dobrze należy stosowa małe dawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2008 Po długim przemyślaniu zdecydowałem się zakupic feromony NPA man - juz są w drodze jak dojdą do piątku to w piątek testy i cały następny tydzień, ma nadzieje iż będzie dobrze! A potem cooooodziennie w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
believer Napisano 21 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2008 I jak testy? Jesteś zadowolony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 1 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2008 Będziesz smierdział w szkole tak stosuj codziennie W twoim wieku to będzie reakcja negatywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 2 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Troche dawno nie byłem na forum, ale ty nei przeginaj reakcja jest zasakkująca dziewczyny jak lep na muchy a faceci zdarzają sie nie porozumeinia a chyba było ich dwa i ze pot ale kurde działa jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarenek5 Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Ja mam 14 lat i the edge działa świetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi