tadeusz.przestasz Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 Kupię wymierną próbkę dowolnego z feromonów (preferowane dla mężczyzn) na użytek własny,do celów: użycie- obserwacja i opinia dla forum. badanie laboratoryjne. Oferta ważna do 15 IX 2008 ponieważ,16 IX wylatuję do Stanów Zjednoczonych aby promować książkę przyjaciela. Skorzystam przy okazji z laboratorium w którym mam zamiar dokonać analizy próbek. Po analizie możliwość uzyskania rekomendacji American Chemical Society oraz opublikowania raportu w "Journal of the American Chemical Society". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 21 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 http://www.feromony.pl/Produkty Szybka przesyłka, więc z zachowaniem terminu nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz.przestasz Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2008 Dobrze proszę Pana,ofertę znam. Tylko mi chodzi o próbkę,nie całe 10 ml.,tylko np.2 ml. Tyle wystarczy,dla mnie i na badania. To ważne bo w przypadku gdy feromony zadziałają (empiria własna) będe zmuszony zakupić jeszcze 100 takich próbek by uzyskać wymierne efekty w badaniu naukowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 Proponował bym kupno 10ml zużycie 2ml i wrazie czego oddanie reszty w celu odzyskania wydanych pieniędzy. jest taka możliwość doś często ten temat był poruszany na forum. natomias gdy produkt lub produkty okażą się skuteczne i odpowiednie dokupienie wymaganej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 22 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2008 W czym więc problem? Z tego, co mi wiadomo, próbki również są dostępne... Na przykład Pheromax - 1ml- 38zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi