Domingez Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Witam !Jestem nowym uzytkownikiem FERUM.PL ale mialem juz kontakt z produktami a raczej z jednym produktem majacym jakis feromon(niby)był to produkt Ph Perfumes i musze przyznac ze kilka razy mialem podobne odczuwalne zachowania ze strony kobiet jak uzytkownicy z tego Forum Ferum:) Jestem zainteresowany kupnem jednak zastanawiam sie co najlepsze byloby na poczatek a bylo skuteczne(chodzi mi o zwiekszenie swojej atrakcyjnosci,wzbudzeniu pozadania,by uwodzić)Paszczurny nie jestem ale chcialbym sie przekonac czy Feromony napawde dzialaja(bo ciezko jest mi w 100% stwierdzic ze te wczesniej zakupione dzialaly):/ Proszę o pomoc i przepraszam ze poruszylem ten watek jak juz gdzies jest....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingez Napisano 26 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Prosze pomozcie mi!!( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 Proponuję Pheromax. Jeśli masz wątpliwości, kup próbkę, ale ja wziąłbym od razu normalny flakonik - zawsze istnieje możliwość zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 26 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2008 na początek rzeczywiście możesz wziąć Pheromax, a z czasem zacząć łączyć to z chikarą. W moim przypadku bardziej sprawdzają się feromonki BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingez Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 zamowilem wlasnie probke PHX czekam na przesylke:) mam nadzieje ze nie e bedzie az tak pikować skarpeciorami i tym potem Jenota jak juz wczesniej czytałem: wink: C.Herrera 212 nadawac sie bedzie do rzykrycia ?? jak sadzicie?? ten zapach ma w sobie piżmo..dzieki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SummerNight Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 mam nadzieje ze nie ebedzie az tak pikować skarpeciorami i tym potem Jenota jak juz wczesniej czytałem: wink: C.Herrera 212 nadawac sie bedzie do rzykrycia ?? jak sadzicie?? ten zapach ma w sobie piżmo..dzieki wielkie za pomoc Ja nie odczuwam żadnego nieprzyjemnego zapachu, tylko przez chwilę alkohol, ale jak wiadomo - każdy odbiera inaczej każdy zapach... CH 212 - powinno byc OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domingez Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Jak dojdzie paczuszka zdam na pewno relacje hehehale jestem ciakaw jak to wszystko wyjdzie i czy To naprawde działa!!?? i na ile mi ta próbka starczy??w sumie nie wazne byleby działalo byly jakies rezultaty tokupie caly flakon i Chikare bo czytałem wlasnie ze B.dobre efekty ten mix daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi