dziq Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Witam dzis otrzymalem moje BTB i razem z nim probke the edge. mam zamiar je przetestowac na kolezance z ktora sie dosc dlugo nie widzialem ale wiem ze zawsze sie jej podobalem. zastanawiam sie czy na pierwszy raz laczyc BTB i the edge ? czy moze samo BTB? jesli tak to ile kropel? jesli przechyle buteleczke z BTB to poleje sie ciurkiem czy kapnie tylko kropelka? bo nie chcialbym za duzo wylac. oczywiscie po spotkaniu napisze jak poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ja tam polecam łaczenie BTB i The Edge (rozcieńczone NPA), bo w moim przypadku NPA okazało się zbyt mocnym fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 28 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2008 Ja z kolei poleciłbym Ci na początek samo The Edge i zobaczyć czy da jakiś efekt. Potem ewentualnie możesz dorzucić tego BTB. W moim przypadku samo Edge spisało się znakomicie dlatego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziq Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 za 3 godziny spotkanie z laska, posze o szybka odp, jak sie dawkuje the edge? mam probke, a w srodku jest jakas chusteczka i tyle. mam sie tym wysmarowac czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadamezMatho Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 Tak wysmaruj się tą chusteczką powinna starczyć na dwa razy. Nie wiem czy zdążyłem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziq Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 hehe, wlasnie wychodze! dzieki!! no i wrocilem:P hmm... zapodalem 1,5 kropli btb i wtarlem troche z chusteczki z the edge, nie wiem do konca czy cos zadzialalo, ogolnie, dziewczyna sie do mnie usmiechala, byla mila i troche jakby miala treme, ale w zasadzie ona zawsze taka byla, wielkiej zmiany nie odnotowalem, na nestepny raz uzyje troche wiecej. wogole to the edge ma brzydki zapach:/ nawet przebijal sie przez moje versace blue jeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 A The Edge for Woman jest, według mnie, bardzo ładny, taki lekko waniliowy, kobiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziq Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2008 pomykla, to btb ma taki dziwny zapach, pomieszalo mi sie juz. w kazdym raziewczoraj byl jeszcze jeden test i wypadl bardzo pozytywnie, tylkko ze to bylo pierwsze spotkanie z nia (inna dziewczyna niz ostatnio) i nie wiem czy bez fero tez by tak bylo. w kazdym razie bardzo sie jej spodobalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi