Marmolada Napisano 27 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2008 Sprawdzone na dziewczynie kumpla Generalnie fajna laska i miło się z nią rozmawia na każde tematy. Więc 2 krople na nadgarstki plus przykrywka jakimś tam perfumem i jazda na testy Więć przychodze i zaczynam gadkę, ona się rozgadała i widzę że nabiera rumienców, gada i gada i nagle cisza i nie wie co ma powiedzieć (mały reset systemu ) i po chwili mowi dalej ale lekko rozkojarzona już , ja oczywiście rozkręcam rozmowe i obserwuje dalej i widzę jak się wpatruje we mnie i ma coraz to większe zaczerwienienie na dekolcie oraz szyi. Oczywiście podczas rozmowy kręciła tymi swoimi fajnymi dlugimi włosami co chwilę gładząc się po szyi. Jako że to niunia mojego dobrego kumpla więc zatrzymałem ta całą sytuację w odpowiednim momencie (zaczeła mnie już miziać po karku), jakieś zasady trzeba mieć. Generalnie test wypadl pozytywie, byl robiony w małym pokoju, odległość między nami jakiś metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeusz.przestasz Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Dwie krople czego szanowny Panie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 17 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2008 btb taki jest temat i ja zastanawiam sie nad kupnem tego fero ale czytajac te forum jakos niemam przekonania do tych feromonów phx rewelacja npa podobniejak phx + daje pewnosc siebie co lubie chikara wspanialy zapach btb ?? no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 A ja tam najbardziej lubię właśnie BTB. Jak widać w szerokiej ofercie feromonów dla każdego znajdzie się cos miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil89 Napisano 18 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2008 no nie powiedzialbym ze Phx daje pewnosci siebie, na mnie jakos on nie dziala chociaz stosuje go od dobrych 3 miechow i wiem ze nie podziala wiec mam zamiar kupic sobie NPA i BTB, mam nadzieje ze ta mieszanka wypali bo Phx jest tak drogi ze akurat po zwrocie starczy na nie z mala doplata, wiec nie na kazdego dziala ten Phx i tez bylem napalony na niego i mialem gdzies te BTB i NPA a to dlatego ze sa tansze i nie u wszystkich dzialal... Nie wiem, wiem tylko to ze musze potestowac a tymczasem po tym co czytam o NPA i BTB az jestem coraz bardziej napalony na nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 nikt nie napisal ze phx daje pewnosc siebie npa tak no phx moze troche napisze troche nie na temat czasami jak popije porzadnie na drugo dzien mam kaca+jakies dziwne leki npa dziala niesamowicie porządna dawka fero pod nos i czuje sie jak nowo narodzony tylko na innych moze dzialac nie tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil89 Napisano 20 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2008 btb taki jest temat i ja zastanawiam sie nad kupnem tego fero ale czytajac te forum jakos niemam przekonania do tych feromonów phx rewelacja npa podobniejak phx + daje pewnosc siebie co lubie chikara wspanialy zapach btb ?? no wlasnie Nikt nie pisal ?? Ciekawe, bo jak dla mnie to porownanie NPA z Phx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 7 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2008 czyt. npa, podobnie jak phx ( rewelacja ), plus ( npa ) daje pewnosc siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi