Domingez Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 Mam pewien pomysl na lepsze aplikowanie phx lecz nie wiem czy ktos to probował i ile nakladal(jak stosował) Mam buteleczke po feromonach(mała 2ml)z metalowa kulka) chcialbymprzelac swoja probke Phx do tej malej buteleczki bo wygodniej by sie aplikowalo feromony na skore.Tylko czy pociagniecie od ucha po szyi z jednej i z 2-giej strony nie bedzie za duza dawka ?? czy ktos aplikowal ,,kulka,, Phx ?? Jak tak prosze o instrukcje co do tego ..Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 Trudno powiedzieć, ponieważ każdy sobie ustanawia dla siebie indywidualna dawke. Osobiście mam w sparayu, ale z tego co inni tu mowia to powinno być ok, a nawet mozesz troche jeszcze na nadgarstkach sobie posmarować Eksperymentuj i sam dobierz dla siebie odpowiednią dawke. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 A czy przypadkiem to wszystko nie wyleje Ci się przez kulkę? Fero w buteleczce roll-on są zazwyczaj gęstsze o tych w sprayu... Jak Ci się uda, to napisz co i jak, bo sama jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 No może zadziała, 1 psik Phx można rosmarowac po szyi, jeżeli będziesz nakłądał kulką to postaraj się tak żeby nie była szyja zbyt wilgotna i żeby nie było trzeba rozsmarowywa, poinno by wtedy podobne do jedne psiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi