Mati Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 Złożyłem zamówienie wszystko ok, zaznaczyłem płatność elektroniczną i chciałem dokonać płatności przed PKO BP ale pierwsze rzuciło mi sie w oczy INTELIGO a ponieważ skojarzyłem to z PKO no to zaznaczyłem i lipa... oczywiście niżej jest opcja mi odpowiadająca ale nie mam teraz jak tego zmienić... Co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanley Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 proponuje napisać do obsługi i powiedzieć o problemie albo poprostu przelać pieniądze na ich konto zwykłym przelewem w e-mailu zwrotnym powinno być wszystko napisane co dotyczy przelwu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 albo poprostu zadzwonie do biora obslugi klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanley Napisano 31 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 też ale to raczej jutro. ale mysle że zwykły przelew wszystko uzupełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 31 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2008 tak tak jutro juz to sobie rozkminilem wszystko wole zadzwonic wyjasnic i dowiedziec sie co zrobic zeby nie bylo niedomowien dzieki za rade pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ja też się raz pomyliłam przy wyborze płatności i po prostu napisałam im maila. Wszystko dało sie ładnie wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 dostalem odpowiedz ma maila tamto zamowienie anulowanie zlozylem nowe zaplacilem i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi