sebaaabbb Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Witam Tak sobie czytam i czytam to forum i dochodze do wniosku ze feromony to zwykle placebo , troche zwyklej wody we flakoniku ktora ma wmowic temu kto sie nia spryska ze poderwie kazda dziewczyne , ale .... nie moze nic nie ronic tylko dzialac , wiec ja wole kupic zwykle dobre perfumy i.... tez dzialac , na to samo wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Good luck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaaabbb Napisano 4 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 jakby to dzialalo tak jak coniektorzy tu wypisuja , to informacja o takowym dzialaniu rozeszlaby sie lotem blyskawicy i kazdy by stosowac, proste ? to tak jak z magnetyzerami na rurce do samochodow to zwykle Placebo i tyle, kupujecie spirytus 99% we flakoniku 14 ml po 250 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaaabbb Napisano 4 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 co jeszcze zauwazylem osoby z setkami komentarzy na koncie, to wg mnie sprzedajacy lub handlujacy tym go**em , i wmawiaja ludzia cudowna moc "feromonow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 W moim przypadku: pudlo! Najlepiej działaja na mnie fero nie sprzedawane w tym serwisie, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 nie zgodze sie z jednym piłem pheromaxa i wcale nie smakuje jak spirytus rarczej jak wywietrzone piwo lub siki npa poprostu nieda sie pic rormalnie dykta chikara smakuje jak tanie perfumy za 10 zł i nadodatek smierdzi zdechlizną polecam kupic perfumy 100 ml za 300 zł bardzo dobry wydatek po wypiciu ok 30 ml fajnie sie odbija zapachowym afrodyajakiem kazda wtedy mówi ze ładnie ci z geby pachnie wszystkie laski na to lecą ps. pamietej przy piciu lepiej nie zagryzac moze to zniwelowac zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 ps. pamietej przy piciu lepiej nie zagryzac moze to zniwelowac zapach zgadzam się ja zagryzałem i efekt był odwrotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil89 Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 jakby to dzialalo tak jak coniektorzy tu wypisuja , to informacja o takowym dzialaniu rozeszlaby sie lotem blyskawicy i kazdy by stosowac, proste ? to tak jak z magnetyzerami na rurce do samochodow to zwykle Placebo i tyle, kupujecie spirytus 99% we flakoniku 14 ml po 250 zl Hmmm... jesli bym mial ocenic to co wlasnie zacytowalem to napisalbym ze bradzisz glupoty i to takie ze az glowa boli, chlopie pomysl troche bo to nie boli... Twoim zdaniem fero nie dzialaja i to zwykle placebo, moze i te co na ciebie nie dzialaja to nie zadzialaja juz, wiec kup inne, przetestuj wszystkie a jek nie zadziala to potem mozesz pisac takie rzeczy. Druga sprawa jesli twoim zdaniem dzialalyby to informacja rozeszlaby sie jak blyskawica i powiem ci to samo co Cassi - czyli PUDLO !!!! Bo fero dziala na ludzi tych ktorzy nie wiedza ze je nosisz i o to w tym chodzi ze ma to byc tajemnica, powiedz co by sobie pomysleli ludzie o tobie jakbys powiedzial ze kupiles feromony i ich uzywasz zeby twoje zycie bylo lepsze ?? Wysmialiby cie albo co innego... Jakby ludzie wiedzieli ze uch uzywasz to efektow bys dopiero nie zobaczyl... To caly sek dzialania feromonow i jesli czlowiek wytwarza feromony to tego nie wie a ma powodzenie u ludzi i moze mowic ze jest szczesciarzem a ja sobie tego po prostu nie wyobrazam zeby wszystkim naokolo mowic ze uzywam feromonow zeby mnie wszyscy lubili i zdobywac dzieczyny, pomysl jak to w ogole brzmi - zalosnie i dlatego nikt o tym nie musi wiedziec procz ciebie, ty masz byc szczesliwy bo ich uzywasz a nie maja cie uwazac za swira... To tyle ode mnie co do tego cytatu. A ty pawel25 pijesz siki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 kiedys zagryzlem hugo bosa czosnkiem wszystkie laski wylecialy z klubu jezeli zagryzac to lepiej cebula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monika Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 macie fajne poczucie humoru:d plus dla was chłopaki:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi