malic Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 mój były na dniach ma wpaść zwrócić mi resztę moich rzeczy, chciałabym go odzyskać, myślicie że Phx mogło by mi w tym lekko pomóc? Testowałam kiedyś na nim i nie tylko NPA - porażka, żadnych skutków destrukcyjnych ani tez pozytywnych... Phx jest lepsze niż NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 Osobiście uważam, że jeśli jest do Ciebie nastawiony negatywnie to stosowanie czegokolwiek nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malic Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 phx jest niesamowity pierwszy raz czuję, że coś działa Zastosowałam dzisiaj po raz pierwszy na swoim byłym partnerze, którego podstępem zwabiłam do siebie przesiedział u mnie pół dnia i nie mógł się opanować aby mnie nie dotknąć, przytulić... czy spróbować pocałować, ale się nie dałam, niewiele brakowało i by się na mnie rzucił :] pomijając już fakt, że w końcu bardzo szczerze porozmawialiśmy ze sobą. Ciekawe czy następnym razem będzie podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annuska Napisano 6 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2008 czy mozesz napisac jakiej dawki uzylas? mam dosyc podobna sytuacje, poki co czekam az paczka z phx dojdzie no i jestem calutka w nerwach. mam nadzieje ze tez bede miala tyle szczescia co ty!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi