Gość Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 tez sie nad tym zastanawialam, rozumiem ze przy psiknieciu na skore moze zachodzic jakas reakcja, ale duzo osob stosuje feromony na ubrania, wiec co za roznica na czyim ubraniu znajduje sie feromon, czuje go przeciez kazdy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 nie mozesz miec respektu do samego siebie przynajmniej tak mi sie wydaje bo jak przykladowo mozesz bac sie samego siebie głupie ,tacy ludzie jak sa to polecam psychiatre bo moze sobie zrobic krzywde ja wiem ze dziala na innych samcow poprostu lubia mnie nieweidzac sami dlaczego nie wchodza zemna w niepotrzebne konflikty mialem przypadki ze doslownie bali sie mnie ja kiedys sam odczuwalem strach przed kolesiem chociaz byl odemnie młodszy i na pewno słabszy ale mialel do niego jakis respect poprostu agresywne meskie feromony moze to co napisalem jest glupie ale ja mam takie podejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhd Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 no wlasnie, logicznie rzecz biorac, oni wachajac to maja respekt do ciebie, wiec tak samo ty wachajac to samo powinienes miec respekt do nich ( to bylo do pawla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 moze dlatego ze fero oddzialowuje na mnie w calkiem inny sposob niz na innych ja zawsze jestem swiadom ze mam np. npa na sobie inni o tym nie wiedza poprostu silniejszy lepsiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 http://www.studentnews.pl/serwis.php?s=17&pok=1360 ciekawe artykuły o fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DR. KIDLER Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 http://inwestycje.pl/styl/oryginalny_prezent___feromony;43915;0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpher Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Witam !!! Jestem tu nowy i jeszcze nie używałem feromonów. Jednak cały czas się zastanawiam nad kupnem i mam pewne wątpliwości, a właściwie to wątpliwość... W opisie działanie niektórych z feromonów jest napisane, że przyciągają kobiety, dodają tobie pewności siebie, a inni faceci czują respekt. Co do przyciągania kobiet to sprawa jasna, nic w tekście nie wskazuje na to że tak nie jest Ale dlaczego użytkownik tych feromonów ma się po nich czuć bardziej pewnie a u innych kolesi ma to wywoływać respekt skoro wszyscy czują to samo ? Przez to uważam, że pewność siebie i respekt to ściema. Tylko że jak ten fragment opisu jest nieprawdziwy to czemu reszta miała by być prawdziwa ? Może mi ktoś wytknąć błędy w rozumowaniu, bo naprawdę chciałbym wierzyć że to działa Faktycznie @_@ sam jestem świezo po kupnie ale nie wypatrzyłem tej luki wcześniej... (ale to kapke inna sprawa bo ja phx mam, chodz jak by na to nie patrzec wszystkim facetom w towarzystwie w tym momecie zapewniam wieksze powodzenie...) Moze jest to tak ze trzeba samemu w pewien sposob przejac inicjatywe, np jesli inni dostaja wieksze szanse od nas na do uwodzenia, musimy ich przebic (wiecej "słówek", zagadywek, rozmowy, lepszy ubiór etc) i wtedy my dostajemy "pałeczke" do ręki... Moze i tak samo jest z tymi fero od dominacji... sami musimy sprobowac przejac inicjatywe "przywódcy"(czy tam jak to kto nazywa) a potem "reszta" sie dostosowuje.... ? *takie tylko moje gdybanie...* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyko Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 hehe, rzeczywiscie... tez wczesniej o tym nie pomyslalam ;p cos mi sie wydaje, ze te feromony to jedna wielka sciema.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 http://www.studentnews.pl/serwis.php?s=17&pok=1360 ciekawe artykuły o fero Dr. Killer, to z tej książki: http://www.feromony.pl/Feromony-czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika-migotka Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 a ja od 3 dni stosuję Love & Desire dla niej i jestem pozytywnie zaskoczona efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 ojj pani moniko-migotko czy to nie aby kryptoreklama konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2008 test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2008 a ja od 3 dni stosuję Love & Desire dla niej i jestem pozytywnie zaskoczona efektem Monika, a jakie są efekty, możesz przybliżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suzi6 Napisano 6 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2008 ja dzisiaj pierwszy raz uzylam miyoshi miyagi instinct. zapach jest bardzo ladny. niestety, po jakiejs godzinie od psikniecia, zlapalam totalnego dola, ktory trzyma mnie caly dzien, do tego bylam jakas rozkojarzona, zapominalam o wszystkim itp. nie wiem czy to wina tego zapachu? stezenie fero to 3:5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi