q100sz Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jak myslicie czy to ma jakies znaczenie? Kiedys jakos latwiej mi szlo z kobietami (nie palilem) a teraz jakos nie wychodzi. Jestem niby przystojny i poznaje kobiety i 1 spotkanie i dzien po nim jest zaje**scie a kolejne dni zainsteresowanie lasek spada jakies fatum? nikotyna jest wydzielana z potem i mimo ze sie myje perfumuje to moze kobiety niepodswiadomie to wyczuwaja? nigdy nie stosowalem feromonow ale dzis zamowilem probke PHX zobaczymy jakie beda efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keyko Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Nie ma to jak winy szukac gdzie indziej a nie w sobie Skoro w pierwszych dniach wszystko jest w porzadku, a potem juz nie, tzn. ze odstrasza je cos gdy Cie lepiej poznaja (pewnie cos w zachowaniu, tym co mowisz, charakterze). Ja nie pale i zapach papierosow od facetow nie przeszkadza mi az tak bardzo. Nie mowie, ze jest to przyjemne, ale nie jest to powod, dla ktorego olalabym faceta Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi