sebix Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 witam wszystkich mam pytanie czy moze ktos testowl Herbe De Venus? jesli mozecie cos na ten temat napisac z gory dzieki! pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 szczerze mówiąc ja też jestem ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebix Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 jutro juz musza przyjsc i tylko jak zrobie pierwszy test dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebix Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 witam ponownie po pierwszym tescie zauwazylem tylko wieksza chec do rozmowy ze stony lasek bede testowal dalej bo jest taki mocny zapach ze musze dobrac ile tego stosowac zeby bylo ok jeszcze sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Herbe de Venus zostało opracowane według sposobów średniowiecznych alchemików. Są to feromony w koncentracie którymi wystarczy skropić dłonie przed dotknięciem upragnionej osoby, a podda się ona bez wahania. Feromony firmy RUF zapakowane są w formie metalicznego flakonika o pojemności 38 ml. Cena: 31.85 zł żródło-www.silvia.pl W Tristianie i Izlodzie tez był napój miłosny-tyle mam do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 szczerze? tak jak napisane na stronie feromony.pl , ciekawe jakie to ma stezenie 0.00000000001% ? bo cos za tanio jak na opisywane efekty haha (o ile takie mozna osiagnac ;>) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annuska Napisano 12 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2009 o rany, tak cudowny specyfik to bym chciala miec. i to za jedyne 31 zl. w tym przypadku to chyba dziala na zasadzie "wiara czyni cuda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 za taka cene to chyba probka pfx na feromonach mozna kupic hehe a to co pisza tam i na innych storonach z feromonami trzeba brac 50% bo nie wszystko jest prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi