valery Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Zna ktos ten produkt?? jakies opisy,opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 ferum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 e tam - ja jestem stalym klientem feromonow , nie potrzebne mi jakies "Impi" skoro moge tutaj kupic cos na pewniaka , i bede wiedzial ze to feromony a nie jakies shity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Lacroy chemicals to producet the Edge i NPA które sa w ofercie feromonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4265 Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 no wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Pytanie do Ferum - czy Impi z LaCroy Chemicals bedzie dostepne w ofercie www.feromony.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Na chwilę obecną nie planujemy jego wdrożenia. Niedługo pojawi się coś znacznie ciekawszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 Niedługo pojawi się coś znacznie ciekawszego... Możemy zacząć koncert życzeń? W ofercie brakuje produktu bazującego głównie na androsteronie. Czytając Ferum można dojść do wniosku, że czegoś takiego nikt tutaj nie potrzebuje (bo przecież dzięki androsteronowi nie wyrwie i nie za**cha... i nie zadzwoni:). Niemniej jednak, wiele osób poszukuje czegoś co ułatwi im pracę zawodową albo polepszy stosunki z bliskimi. Socjalna Chikara problemu nie rozwiązuje, bo ma swój własny zapach (który nie przeszkadza niektórym mieszać go z własnymi perfumami), a wersja bezzapachowa z niewiadomych powodów nie jest dostępna... Czego zatem oczekujemy (a pewnie nie dostaniemy)? Alpha A314, Alter Ego, bezzapachowej Chikary (wiecie, że taka w ogóle istnieje?) i jej saszetek (żeby nie zastanawiać się więcej czy dorzucą czy nie do zamówienia), Liquid Trust (zawsze chciałem sprawdzić działanie oksytocyn) i w końcu Scent of Eros, którego brak w ofercie jest już kompletnie niezrozumiały. Czyżby w roku pańskim 2009 przyszło opamiętanie i już niebawem dane nam będzie zamówić kultowe SoE na legendarnym feromony.pl? Z kategorii życzeń mniej ważnych, ucieszyłaby dostępność 10ml flakonu NPA (bo wychodzi taniej) oraz Perception w spreju (bo ładnie pachnie i w odróżnieniu od wersji saszetkowej - działa). To tyle. Zimna woda w kuble sie skończyła. Do roboty chłopcy, bycie liderem na rynku zobowiązuje. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 Nie chcę uprzedzać faktów, ale pewnie usłyszymy, że w Polsce rynek na takie produkty jest jeszcze zbyt mały, żeby tworzyć szeroką ofertę. Chyba, żeby www.feromony.pl zaczęło sprzedawać także poza Polskę... Jeśli mieliby dorzucić jeden produkt do oferty to chciałbym, żeby to był własnie Liquid Trust. Dzialanie oksytocyna na człowieka jest o wiele lepiej udowodnione niż działanie jakichkolwiek feromonów. Myślę, że do budowania więzi przyjacielskich, koleżeńskich oksytocyna nadawałaby się o wiele lepiej niż jakiekolwiek feromony socjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaska123 Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 A można gdzieś kupić te feromony, o których piszecie? np. w jakiś sklepach internetowych za granicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 27 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2009 ale pewnie usłyszymy, że w Polsce rynek na takie produkty jest jeszcze zbyt mały W sumie bywalcy sklepu zostawiaja sporo kasy, więc cena nowych produktów na pewno nie odstraszy:) Sporo osób już czeka i zbiera kaske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 A można gdzieś kupić te feromony, o których piszecie? np. w jakiś sklepach internetowych za granicą? Mozna je kupic na http://www.love-scent.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaska123 Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 A czy ktoś mógłby mi cos poradzić, czy faktycznie są tam dostępne np. mocniejsze feromony czy o innym działaniu? Kupiłam pheromax, zależy mi na poznaniu jakiegos fajnego faceta, ale jakos nie widzę wielkiej róznicy po uzyciu, a do klubów nie chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 28 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2009 Zamówiłem u nich Liquid Trust. Pewnie przyjdzie za 2 tygodnie.Pobawimy sie oksytocyn`em Bedzie o czym napisac na forum.....mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Jak będziecie mieli juz oksytocyny, to pls, dajcie znak jak działają. Już od poł roku chodzi za mną ich kupno. Chciałam nawet z Lucky7 poeksperymentować, bo tam też, zdaje się, są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 10 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2009 No to mam już Liquid Trust. Na razie poczytałem sobie na forum USA, odpowiednikiem naszego Ferum. Oxytocyna jest hormonem wydzielanym generalnie i w uproszczeniu w czasie sexu. W medycynie uzywana jest do przyspieszania porodów poprzez wywołanie skurczów macicy. Działanie „wdechowe” powoduje otwieranie się ludzi, zwierzanie się z sekretów. Trzeba pamiętać ze na nas tez to działa LT aplikuje się na ubranie nie na skórę. 1 do 4 psiknięć. Wadą jest to że działa to przez ok. 1/2 godziny, potem oxytocyna się rozpada.( chyba dzieki roztworowi alkoholowemu może to przetrwac w butelce , bo czyste oxy musi być w lodówce, i nie wytrzymuje wiecej niż 8 mcy po pierwszym otwarciu) Jest całkowicie bez zapachu, w roztworze alkoholu , więc można powtarzać aplikacje. Gdyby komuś się udało zdobyć info jakie proporcje Oxy są w LT to można poeksperymentować z medyczną oxytocyną CDN…..po próbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 21 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2009 No i jestem troch po testach:) Mieszanka wybuchową na jakiejś tam konferencji był mix " 5xp10, 2xPHX, 1xNPA" 2 posmarowania za uszy z buteleczki 2 ml, plus psik Chikary z ucho..........plus LT ( czyli Oxy) 3 psiki na ubranie. Ludzie sie klieili do rozmowy 2 panie non stop mieszczały we fryzurach gadając ze mną Trzeba tylko uważać bo faceci też się kleją Jeden dyrektor, ktorego w zasadzie nie znam tak sie rozgadał ze mną że po 10 min znałem historię jego rodziny:) A nie jest znany z bratania się z pracownikami:) A wczoraj sie zapomniałem ze mam na sobie oxy + mix i sie tak rozgadałem u lekarza ze aż sie potem obśmiałem sam z siebie Wg rozpiski LT działa przez 3-5 h, ale pewnie w praktyce jest to 1/2 h.Nie ma problemu z powtórna aplikacją bo jest bez zapachu po odparowaniu alkoholu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 14 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2009 Na chwilę obecną nie planujemy jego wdrożenia. Niedługo pojawi się coś znacznie ciekawszego... Czy bezzapachowy Edge to jest wlasnie to "cos znacznie ciekawszego"? Jesli tak, to jestem zawiedziony. Przy niezbyt szerokiej ofercie (porownuje do www.love-scent.com), lepiej wprowadzic cos zupelnie nowego, np. slawny SoE czy tez W.A.G.G., a nie dorzucac bezzapachowy Edge, ktory i tak pewnie bedzie sie slabo sprzedawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirron Napisano 21 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2009 Wg rozpiski LT działa przez 3-5 h, ale pewnie w praktyce jest to 1/2 h.Nie ma problemu z powtórna aplikacją bo jest bez zapachu po odparowaniu alkoholu. Hej Mac, dostales jakas instrukcje do swojego Liquid Trust? Ja dzisiaj otrzymalem przesylke i oprocz atomizera z Liquid Trust mam tylko generalne wskazowki dotyczace stosowania feromonow.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAc Napisano 25 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2009 to samo. Ale poczytałem sobie na forach USA o stosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 4 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Niedługo pojawi się coś znacznie ciekawszego... ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nabuchodonozor Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Jeśli chodzi o oksytocyne, to może zainteresuje Was ten artykuł: http://www.aleoferta.pl/linki/Hormony-milosci.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi