Tay Napisano 8 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Witam , czuje sie troche jak jakis Rebeliant ktory wchodzi na forum i syfi , ALE co myslicie o tym zeby ladnie poprosic o dzial dla kazdego feromonu? w ten sposob jezeli np. bede zainteresowany the edge - wchodze w dzial the edge , i tam bedzie potrzebne info , czyli ile psikawek stosowac do czego sie najbardziej nadaje itd , opinie wlasne byloby to o wiele lepsze niz bawienie sie w szukanie (chociaz jest funkcja szukaj..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 W sumie fajny pomysł, można ładnie uporzadkować wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 dokladnie - chodzi mi glownie o to ze wtedy nie trzeba bedzie "szukac" danego tematu , tylko interesuje nas np. Chikara to wtedy wchodzimy w dzial chikara i tam bedzie wszystko o Chikarze , latwe i fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Dawid Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Jestem za, ale dość długo nie widziałem nikogo od administrowania forum. (właściwie to od początku mojego pobytu tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 uzytkownik "Ferum" to administrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Dawid Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Nie napisałem, ze nie ma Tylko, ze długo nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2009 aa sorka - niedoczytanie ;D , zobaczymy w koncu to zalezy od szefa i innych osob czy sie na to zgodza - nie tylko od 1 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Zrobimy wszystko, aby udoskonalić i uczynić dla Was Ferum czytelniejszym. Musimy wszyscy pamiętać o tym, że po wprowadzeniu stosownych działów dla każdego z produktów, zaskakująco, zamiast porządku, może pojawić się dodatkowy bałagan. To rozwiązanie z pewnością jest świetne dla osoby poszukującej informacji o danym produkcie - zastosowanie, aplikacja, ilość, itd. Postawcie się jednak w roli piszącego. Załóżmy, że mężczyzna X stosował NPA i Pheromax. Czasami mieszał oba produkty. Jego cel - uwodzenie. Czy taka osoba powinna zamieścić swój post w dziale 'uwodzenie', 'NPA', czy też 'Pheromax'? Czy to nie wprowadza zakłopotania w głowie piszącego? Czy nie najlepszym sposobem na wyszukanie informacji dotyczących np. Pheromax nie jest wpisanie słowa "pheromax" do wyszukiwarki? Zapraszam do inspirującej debaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tay Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 mozna tez zrobic dzial "mieszaniny" i tam by ludzie zamieszczali swoje doswiadczenia alchemikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassi Napisano 18 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2009 Im dalej w las, tym więcej drzew. Może rzeczywiście nie warto się rozdrabiać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
actnow Napisano 8 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2009 Jestem bardzo za! Gdy ktoś myśli o konkretnym zakupie i chce się czegoś dowiedzieć spotyka go chaos. Dział dla alchemików + osobne dla każdego z feromonów to moim zdaniem strzał w 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Terry Napisano 26 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2009 popieram pomysl actnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inve Napisano 4 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2009 Ferum, masz rację robi się bałagan, ale nie będzie bałaganu jak byś znalazł kilku moderatorów którzy byliby gotowi raz na tydzień poukładać wszystko, nie ma tu takiego ruchu by robić z tego wielkie show. Dzisiaj 5-10postów? 70 postów tygodniowo? Z czego 20 dwu wyrazowe, z czego 10 do skasowania. Nawet pół moderatora sobie poradzi, ale myślę że 3 aktywnych byłoby naprawdę doprowadzić do idealnego stanu. Działy powinny być podzielone na produkty, oraz jak już ktoś napisał na mieszanki. Każdy temat powinien mieć tagi np. "[PHX+NPA]czy aż tak to śmierdzi?" myślę że byłoby to bardzo czytelne, a sprawdzało się już na niejednym forum na których miałem okazję moderować! Pozdrawiam, inve. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aksamit Napisano 15 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2009 Hm.. a czy jest możliwość uzycia pod-działów? W niektórych wersjach phpbb istnieje taka możliwość. Mianowicie w dziale Uwodzenie będą znajdowały się poddziały dla poszczególnych fero u góry, a poniżej możliwość zamieszczania postów bezpośrednio do działu (np dla mieszanek). wyglądało by to mneij więcej tak... Dyskusje na temat... (...) +Feromony w uwodzeniu ----+Pheromax ---------posty ----+EDGE ---------posty ----+K2 ---------posty -----Posty(dla mieszanek lub jakieś pytania) +Feromony w związku etc. Jeśli trudno to sobie wypbrazić to polecam na przykład to forum: http://forums.relicnews.com/index.php? Wystarczy sprawdzić dowolny dział posiadający sub-forum. A phpbb ma to do siebie, że w miarę łatwo można dodawać nowe modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 23 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2009 Niestety, tego rodzaju podział, choć na pierwszy rzut oka wydaje się słuszny, może doprowadzić do nadmiernego rozbicia Ferum. Najprostszym sposobem, aby "stworzyć" własny dział PHEROMAX w dziale np. Feromony w uwodzeniu jest wykorzystanie opcji Szukaj, podanie nazwy danego produktu i zaznaczenie żądanego działu. To najszybsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi