Matinho Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Witam. Jestem tu nowy zdecydowałem się na zakup NPA. Ale jak wiadomo mamy teraz nie za ciepło na zewnątrz.. trzeba chodzic w kurtkach, szalikach itp itd w lecie tego problemu nie ma ale teraz? jak stosowac feromony? na szyje nie rozsmaruje bo szalik wszystko zasloni.. za uszy nie bardzo bo czapka albo kaptur.. jak to zrobic zastanawiałem się cały czas ale jakos nie moge wymyslic dzięki za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annuska Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 przed uszy i po lini brody. taka mam koncepcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 tak jak wyżej napisane też tak stosuje jednakże czasami normalnie na szyje nakładam, jest tylko niebezpieczeństwo, że fero będą Ci się odkładać na szaliku czy kołnierzu kurtki uważaj z NPA nie stosuj wiecej niz krople; ja ostatnio przedawkowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matinho Napisano 27 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 uważaj z NPA nie stosuj wiecej niz krople; ja ostatnio przedawkowałem i jakie były skutki? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 27 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2009 Niechec do Twojej osoby,czasem nawet agresja. Ja w zimie daje fero tylko na brode,czasem pod nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 28 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 Jedna koleżanka mi powiedziała, że coś tu śmierdzi potem.... No cóż miałem przynajmniej wytłumaczenie bo był to pub akurat wtedy bardzo zapchany - od cholery ludzi ; nikt nie palił poza tym (przez zakaz palenia) Inne skutki to jak napisał Valery. Odpychanie od mojej osoby tzn. jakby się troche mnie bali. Myślałem, że będziemy większość czasu na dworze więc wiecej na siebie władowałem. Już nie popełnie tego błędu. NPA działa tylko trzeba go troszkę nakładać - lepiej se kupić TE - będzie łatwiej. Póki co u mnie najlepiej wypada Chikara jeśli chodzi o działanie Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matinho Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2009 ja przeczytałem chyba kazdy temat na tymforum i dlatego zdecydowałem sie na poczatek kupic NPA zobaczymy co z tego wyjdzie.. bede stosował na brode oraz za uszy dzisiaj zamawiam dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi