StefaN1 Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 No wlasnie jak w temacie... Konkretnie chodzi mi o feromony Pheromax, z tego co czytalem posiadaja one specyficzny zapach ktory nie kazdemu moze sie podobac. Czy mozliwe jest stosowanie tych feromonów z jakimis fajnymi perfumami ? aby zniwelowac zapach Pheromax ? Czy to negatywnie wplynie na dzialanie feromonow ? z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon_18 Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 Osobiście nie stosowałem nigdy feromonów. jestem jakby to powiedzieć na pocżatku feromonowej przygody , ale z tego co do tej pory przeczytałem wynika że jest to bardzo wskazane. Same feromony niewiele tracą na swej mocy a dodatkowo jesteś lepiej odbierany przez otoczenie dzieki np. markowym perfumom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gzubik Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 Niewiele traca?? Niewiedzialem ze perfumy moga nawet w niewielkim stopniu wplynac na dzialanie feromonow. No chyba ze zle zrozumialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StefaN1 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 TO jak jest wkoncu ? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 30 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2006 To jest tak ze perfumy nie przeszkodza w efekcie feromonow.Wiec mozesz smialo perfumowac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Stosuj perfumy w miejsce wcześniej zastosowanych feromonów. Nie wiem czy, ale chyba coś o tym już było na tym ferum Także następnym razem użyj opcji "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 19 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2006 MIEJSZCE ZASTOSOWANIA PERFUM NIE MA ZNACZENIA ZADNEGO ZALECANE JEST STOSOWANIE PERFUM + FEROMONY PAMIETAJCIE ZE WŁOSY DOSYC MOCNO TRZYMAJA ZAPACH KWESTIA DOBORYU ZAPACHU PERFUM MA BYĆ TO PRODUKT KTÓRY KRECI KOBIETY NP ARMANI AQUA DE GIO + PHEROMAX PIERWSZY DOCIERA ZAPACH PERFUM JEZELI JEST ZARAZ POTEM VNO W NOSIE REAGUJE NA FEROMON LUB JEDNOCZEŚNIE CO DO TEGO NIE JESTEM PRZEKONANY FAKT JEST JEDEN FEROMONY DZIAŁAJA NA PODSWIADOMOŚĆ PRZEZ RECEPTOE VNO A PRZY PERFUMIE WYCZUWAMY KONKRETNY ZAPACH WIĘ WARTO ŁADNIE PACHNIEĆ TO BARDZO POMAGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 PIERWSZY DOCIERA ZAPACH PERFUM JEZELI JEST ZARAZ POTEM VNO W NOSIE REAGUJE NA FEROMON Może wyjaśnię. Feromony działają poprzez VNO zupełnie niezależnie od tradycyjnych perfum i co ważne, odczytywane są (poprzez podwzgórze) znacznie szybciej, niż tradycyjne zapachy. Dla osób znających angielski, bezpośrednie źródło: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=16413793&query_hl=2&itool=pubmed_docsum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman69 Napisano 21 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2006 NO I TU MODERATOE MA RACJE SORKI NIE DOKSZTAŁCONY JESTEM MYSLAŁEM ŻE JEST ODWROTNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 22 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2006 Może jeszcze dodam, iż jest to dowód na to, iż feromony działają zupełnie niezależnie od tradycyjnego zmysłu powonienia. Fakt, że działają szybciej sugeruje, że jest to działanie podświadome, na które nie mamy wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 23 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2006 A ja dodam jeszcze, że moim zdaniem, negatywny zapach feromonów najlepiej niweluje świetny perfum Bruno Banani Pure Man. Po zastosowaniu tego zapachu nie czuję żadnej woni Pheromax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 25 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2006 A ja dodam jeszcze, że moim zdaniem, negatywny zapach feromonów najlepiej niweluje świetny perfum Bruno Banani Pure Man. Po zastosowaniu tego zapachu nie czuję żadnej woni Pheromax. O! Warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomk81 Napisano 21 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2008 Ja stosuje Terre dHermes też fajnie pachną i długo się trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi