lessi29 Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 kupiłem w renomowanym sex shopie feromony lure for him niebieskie 29ml dałem 160zeta próbowałem ok miecha i nic poza ładnym zapachem który szybko wietrzeje zadnych reakcji ze strony kobiet to tak jak bym kupił dobre perfumy żałuje odzewem jest zamówiony pheromax 14ml czekam na przesyłkę wiec zobaczyny czy faktycznie stosowanie phx nie jest chwytem reklamowym czy jest to prawda ps.nie kupujcie ludziska fero z sex shopów szkoda kasy czysta bujda doświadczyłem i nigdy nie skorzystam już nie mogę sie doczekać kiedy dostanę phx oczywiście opiszę swoja doświadczenia związane z nim myślę że beda pozytywne pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 Właśnie otrzymaliśmy wyniki badań wielu produktów feromonowych dostępnych na polskim rynku. Przed ich oficjalnym opublikowaniem mogę uchylić rąbka tajemnicy i napisać, że w Lure Man nie zawiera aktywnych androstenów, takich jak: Androstenon, Androstenol, Androsteron, czy nawet Androstadienon. Jeżeli chciałbyś sprawdzić produkt, który te feromony zawiera, mogę zaproponować BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 16 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2009 A kiedy opublikujecie te badania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 W chwili obecnej jesteśmy na etapie analiz wyników. Dokładny termin nie jest jeszcze znany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi