ktos ciekawy Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Witam.Doszla dzis do mnie przesylka phx probka 1ml,gratis Edge.Jestem nastawiony ze nic ciekawego z tego nie wyjdzie ale sprobowac mozna.Kto nie probuje ten nie wie.Od dzis pierwszy dzien testow.Po otwarciu probki zapach alkoholu, no ale tego sie spodziewalem.Bede testowal codziennie,az skonczy sie ten 1 ml.Podsumowanie bedzie na koniec testu choc postaram sie pisac w miare czesto czy cos sie w chocby 5% zmienilo.W pracy mam kontakt z ludzmi, na imprezach bywam czesto wiec bedzie duze pole doswiadczalne haha.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 powodzenia w testach tylko ze moze byc maly problem 1ml to troszke malo na testy ale to zalezy od twojego natawienia pamietaj tylko zeby zapomniec ze ma sie fero na sobie i dobrze sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos ciekawy Napisano 13 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Jak na razie nie wiedziec czemu jestem cholernie poddenerwowany. A tylko patyczkiem dotknalem szyi i rozsmarowalem to z drugiej strony palcem.Co do probki mysle ze nie bede stosowal codziennie poniewaz duzo pracuje w domu (cale dnie) i nie warto cdn. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos ciekawy Napisano 14 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 Wczoraj bylo ciekawie!Mila piatkowa impreza, duzo kobiet.Phero na szyi i nadgarstkach, hugo boss do kompletu.Zadna kobieta nie uciekla haha, ale dopiero gdy zblizylem sie na odleglosc 15 cm do jednej z nich, poczulem sie dziwnie.Rzadko po 5 min tanca sa namietne pocalunki i dotykanie ciala obustronne w niestosowny sposob.Czy fero cos dziala, czy to ja szaleje jak zawsze ?Juz sam nie wiem?Dzis walentynki zobaczymy,restauracja,swiece,kwiaty,muzyka sliczna kobieta naprzeciwko.Kolejny dzien testowania.Aha nie pisze ile i jak czesto uzywam bo to nudne za duzo juz tego bylo.Pozdro. Cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi