Paweł90 Napisano 13 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2009 Witam Jestem amatorem jeśli chodzi o feromony mam 18 lat i nigdy nie używałem feromonów. Zamówiłem i dziś dostałem przesyłkę feromony pheromax. Kilka pytań 1. Jaką dawkę powinienem nakaładać na siebie i w jakie miejsca, wychodząc na domówki do znajomych bądź do szkoły. 2. Jak pheromax działa na dziewczyny które znasz już jakiś czas i przebywasz z nimi dość często ( na tym mi najbardziej zależy ) 3. czy powinienem przykrywać jakimś innym perfumem feromona ? ( jeśli chodzi o perfumy posiadam Diesel fuel for life: http://www.dolce.pl/diesel/fuel_for_life_for_him/3120.php5 ) 4. Jeśli wychodzę gdzieś na dyskotekę, domówkę, lub do szkoły Ile minut, godzin przed wyjściem powinienem nałożyć pheromax ? 5. Przez ile godzin po nakładaniu pheromax jest aktywny i działa na ludzi w naszym otoczeniu? Mam nadzieje, że ktoś znajdzie chwilkę czasu i pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olifant Napisano 14 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2009 A ja mam nadzieję, że znajdziesz chwilkę czasu i poczytasz to forum, bo na wszystkie twoje pytania znajdują się tu odpowiedzi. Na niektóre nawet po kilka razy. Miłej lektury i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi