Obi One Napisano 23 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Cześć Pytanie do ludzi którzy używali obie wersje BTB. Czym się różnią ,jakie są wasze wrażenia i spostrzeżenia odnośnie tych produktów. Osobiście posiadam pierwszą wersje BTB i bardzo mi się podoba jej działanie,mam nadzieje że wersja 2 nie jest gorsza od 1. Z góry dziękuje za odpowiedzi na moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obi One Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 Ej znawcy gdzie się podzialiście ? Piszcie (chyba ,że już gdzieś był taki temat to oświećcie mnie ! ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 13 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2009 Przede wszystkim, druga wersja jest bardziej socjalna - zawiera więcej Androstenolu, otwierając ludzi Cię otaczających. Dodatkowo, zawiera nowy związek, który aktywniej pobudza układ nosowo-lemieszowy silniej pobudzając socjalnie i seksualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi