BoMok Napisano 15 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Postanowiłam dzisiaj kupić The Edge i sprawdzić, jak działają. Ostatnio popsuły mi się relacje z moim partnerem, i wiem doskonale że to jest moja wina, ale czy na pewno?? Jedno wiem, że zmienię swój charakterek, ale i do tego użyję The Edge, zobaczymy jak działaja? Czy ktoś już miał te feromony, i jak relacje z partrerami wypadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Na mnie działa negatywnie. Poprostu odstrasza kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
interstate Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Na mnie działa negatywnie. Poprostu odstrasza kobiety. Przede wszystkim, zmniejsz aplikowaną ilość. Nie stosuj feromonów na odzież albo tam gdzie ubranie styka się z miejscem aplikacji. Przed nałożeniem feromonów następnego dnia, umyj miejsce na które je nakładałeś dzień wcześniej. -- interstate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Moje relacje po the edge zmieniły się na lepsze, więcej komplementów, miłości.. Połączyłam je z BTB i było świetnie. Przytulanie, pocałunki.... wszystko to czego dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Łącząc The Edge z Pheromax'em bardzo pobudzam mojego mężczyznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia45 Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2015 U mnie też po The Edge partner bardziej się stara mi dogodzić, chce więcej ze mną przebywać, dotykać. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi