annaxa Napisano 5 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2009 Proszę Was o pomoc w wyborze . Jesteśmy w związku 3 lata i mniej więcej od 5 miesięcy seks zdarza się sporadycznie . na początku były męskie kłopoty , trochę "moich" kłopotów którymi obarczałam połówkę ... Jednym słowem po okresie cudownego seksu nastał post Nie ma mowy o zaniku uczucia - wszystko inne świadczy o tym ze nic się nie zepsuło - chociażby kiedy cala noc nie "odklejamy" się od siebie. W nocy gdy partner śpi zauważyłam ,ze wszystkie funkcje hmm..fizjologiczne wróciły już do normy i myślę ,ze boi się iż nie sprawdzi się. Co poradzicie w tej sytuacji ? Szukam czegoś co przeszkodzi mu "myśleć" ze może nic nie wyjść tylko obudzi dawnego mężczyznę troszkę częściej . Dziękuję za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal89 Napisano 6 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Hmm cieżka sprawa. Gdybym ja był w takiej sytuacji zastosowałbym połączenie PHX i Chikary. PHX obudzi pożądania a chikara sprawi, że Twój partner "otworzy sie", poprawi mu się samopoczucie i ogólnie polecam takie połączenia. Może niech ktoś inny się jeszcze wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 21 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2009 ZDECYDOWANIE pheromax! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 patrz na daty koles, przestan spamowac i nabijac posty ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annaxa Napisano 5 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Dziękuję za odpowiedź już sprawdziłam ich skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi