dzons0n Napisano 22 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2009 Więc moje główne pytanie to Na ile wystarcza próbka PHEROMAX ? i drugie: Jak dawkować, po ile nakładać i czym nakładać z tej "próbówki"... Ogólnie co i jak, kilka porad na początek jeśli można Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 23 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2009 Witam serdecznie, Próbka Pheromax wystarcza na około 10-15 aplikacji. Feromony to sprawa bardzo indywidualna, dlatego istotne jest aby dobrać dawkę odpowiednią dla siebie. Na początek jednak, polecam minimalną dawkę, tj. jedno psiknięcie na szyję, nadgarstki lub za uszami. Następnie, bardzo proszę przykryć feromony własnymi perfumami. Jeśli powyższa ilość nie przyniesie działania, należy delikatnie zmienić dawkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 A mam do tego tematu jeszcze pytanie otrzymałem próbkę i w przesyłce było jeszcze coś w opakowaniu typu "duża prezerwatywa :P" z napisem 3ml co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 pewnie próbka perception, ale nie posiada właściwości antykoncepcyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 26 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2009 hahahaha hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi