jan12 Napisano 31 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2006 Witam Ile trzeba czekac na takie potwierdzenie bo juz czekam kilka godzini nic nie przyszlo ? Aha trzeba czekac do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 1 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Wczoraj całkowicie zmieniony został system przyjmowania zamówień. Z tego powodu, w najbliższych dniach mogą pojawić się problemy, związane ze składaniem bądź potwierdzaniem zamówień. Bardzo prosimy osoby, które mają jakiekolwiek trudności przy tych czynnościach o niezwłoczny kontakt z nami bezpośrednio: kontakt@feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan12 Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 Czyli nici z wczoraszej promocji na NPA ? Czekam na przesyłke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 1 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2006 A gdzie tam! Jeśli zamówiłeś produkt jeszcze 31 lipca to powinna być promocyjna cena. Ale o tym może powinien wypowiedzieć się Moderator, bo nie jestem do końca pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 2 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2006 Jeśli zamówienie zostało złożone do 31 lipca do godziny 23.59, oczywiście promocja na produkt NPA wciąż obowiązywała. Jeśli zaistaniły jakieś problemy, bardzo prosimy o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 jak zamowilem sobie feromony w piatek to na poniedzialek bede juz u mnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Mi paczka zawsze idzie 2 dni (w pon. zamówię, w środę jest etc.), no może raz był wyjatek. Gdy zamówiłem pierwszy raz była już na drugi dzień Będziesz miał tą paczkę najpóżniej we wtorek, ale może się tak zdarzyć, że będzie już w poniedziałek. Pamiętaj, że przesyłka idzie do 2 dni roboczych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 thx ali:) jakym mial juz w poniedzialek z rana to bym na rozpoczeciu roku dal czadu;) zartuje oczywiscie nie do tego mi to jest potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Oby... "Nie oczekuje wiele, a dostrzeżesz prawdziwą moc feromonów"- cytat z instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 2 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2006 a ile npa kosztowało w czasie promocji? wiecie... informacje o promocjach powinny sie pojawiac też na forum:P bo szczerze sie przyznam, że forum odwiedzam codziennie po kilka razy ale sklepu to..... no dawno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 a ile npa kosztowało w czasie promocji? Kosztowało 99 złotych. wiecie... informacje o promocjach powinny sie pojawiac też na forum:P Zgadzam się całkowicie- najlepiej jako temat "przyklejony". bo szczerze sie przyznam, że forum odwiedzam codziennie po kilka razy ale sklepu to..... no dawno:( Też tak mam, bo już nie ma co czytać na feromony.pl, a tutaj mam jakieś zajęcie. Podobno niedługo strona za sklepem ma zostać przebudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 3 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2006 99............????????? :(:(:( no to teraz pluję sobie w brodę bo wziąłbym bez zastanowienia. temat przyklejony byłby jak najbardziej na miejscu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 informacje o promocjach powinny sie pojawiac też na forum:P bo szczerze sie przyznam, że forum odwiedzam codziennie po kilka razy ale sklepu to..... no dawno:( Świetny pomysł Sephiroth. Coś z tym zrobimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 4 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2006 co bedzie gdy np nie bedzie nikogo w domu?? do jak paczka dojdzie do mnie? bo teraz mam szkole i jestem w domu o 16 a poza mna nie ma nikogo w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 6 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Ja zamówiłem NPA dziś w nocy, zapłaciłęm odrazu, dostałem potwirdzenie wpłaty dziś rano, o 9. Paczka już niby została wysłana. Jak dla mnie szybkośc pracy sklepu jest perfekcyjna;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann_Angel Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 A ja zamówiłam RM w środę i tego samego dnia po południu wpłaciłam kwotę na konto bankowe. Ale na moim panelu zamówień wciąż widnieje "proszę jak najszybciej dokonać wpłaty"... Wiem, że jest niedziela... mam nadzieje, że w poniedziałek już paczka zostanie wysłana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 Raczej zostanie wysłana. Nie przejmuj się, bo u mnie na mieście jest punkt wpłat, gdzie pieniążki idą nawet 5 dni! A w niedziele feromony.pl nie pracują, więc we wtorek, góra środę będziesz miała upragniony flakonik RM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi