Marcos Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 wiecie coś na temat tych feromonów czy działają czy są kolejną podróbką?? według relacjii kumpla który to zakupił w niemczech ten specyfik działa, a wy mieliscie juz z nim do czynienia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 o to cho???? http://feromony.abc24.pl/default.asp?kat=15658&pro=81245 pierwszy raz to na oczy widze,ale bal bym sie na to kase wywaloc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 Nie wiem czy działa, bo nie sprawdzałem, ale strach to kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 Be2easy z tego co słyszałem najgorsze nie są, chociaż i tak o wiele słabsze od NPA czy Pheromaxa. Problem w tym, że na tym zdjęciu widoczne są feromony Date-Mate, które są równie słabe co Lure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinas Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 ja bym tego nie brał same foto mnie przeraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarOLKA Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 czasami mi sie wydaje, ze to wszystko jest jak matrix...no cale to forum i wogole jakby wszyscy tutaj byli podstawieni...manipulowali mna, abym tylko zamowila produkt...hehehee... taka refleksja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 a ja bym poczekał na zdanie ferum... Oni siedzą w fero dłużej i powinni znać te feromony.. Więc pytanie: Czy to są feromony z feromonami, czy coś typu L&D...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferum Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 Tak naprawdę, nie wiadomo czy to Date-Mate, czy też Be2Easy. Z oczywistych powodów nie będę się wypowiadał na temat wspomnianej strony. Natomiast, jeżeli chodzi o same produkty, to powstały one wiele lat temu i są przestarzałe. Od tamtego czasu pojawiło się wiele skutecznych produktów feromonowych, które działają zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi