MkKim22 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Tak przeglądam to forum i widzę tylko wypowiedzi mężczyzn którzy używają PHX i są zadowoleni ale czy są tu jakieś Panie które używały tego fero ??? Jakie widziałyście efekty?? Ja zakupiłam Relationship Magic ale poza bólem głowy niczego innego nie dostrzegam:( Byłabym wdzięczna za szczere odpowiedzi:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Dembska Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Jeśli zauważyła Pani po Relationship Magic ból głowy to użyła Pani zdecydowanie zbyt dużej dawki, gdyż właśnie wtedy występuje ból głowy. bardzo proszę zmniejszyć dawkę, a wszystko będzie w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mickey Mini Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Nie używałam akurat pheromaxu, ale zauwazyłam róznicę po stosowaniu mojego olejku, Jelique spisuje sie na medal póki co to łagodny ślicznie pachnący specyfik na którym pisze sex attractant i tak własnie działa poza tym ludzie przy mnie dostaja głupawki jakby... a później zaczynaja mi sie zwierzać i to troche przyprawia mnie o bóle głowy hehe z tego co czytam to pheromax jest takim profesjonalnym feromonem to chyba powinien działać? życze powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi