Kamil951 Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Witam Odsprzedam Chikare + NPA + nienaruszone saszetki z próbkami innych feromonów. Odsprzedaje, ponieważ nie widzie efektów po aplikacji. Za komplet chce 220 zł + koszty przesyłki, które pokrywa kupujący. Mój gg.: 1147348 Proszę podać adres e-mail to prześle fotki z oferowanym towarem. Posiadam wszystkie paragony, towar zakupiony ze strony www.feromony.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 A za samą Chikarę ile byś chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 WitamOdsprzedam Chikare + NPA + nienaruszone saszetki z próbkami innych feromonów. Odsprzedaje, ponieważ nie widzie efektów po aplikacji. Za komplet chce 220 zł + koszty przesyłki, które pokrywa kupujący. Mój gg.: 1147348 Proszę podać adres e-mail to prześle fotki z oferowanym towarem. Posiadam wszystkie paragony, towar zakupiony ze strony www.feromony.pl Pozdrawiam Ile masz tego Npa? Ja biore samo npa a Kruk Chakire(chyba) i masz po zestawie Pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil951 Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Witam Nie ma żadnego problemu. „Żeby wilk był syty i owca cała” do każdej buteleczki dorzucę dwie różne próbki feromonów chyba, że Panowie między sobą się dogadacie to można inaczej to zmontować. Za chikare chce 130zł natomiast za NPA 90 zł. Zdjęcia towaru zamieściłem pod tym linkiem: http://chomikuj.pl/kamil951/Feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 23 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Wrzuć na serwer. Na Chikare w takim razie się piszę (jeszcze zobaczę ile tam jej ci zostało) ale dopiero w maju bo dopiero wtedy będę miał kasę Jeśli to jakiś problem to opchnij komu innemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil951 Napisano 23 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2010 Nie ma żadnego problemu mogę zaczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 24 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2010 Jestem chetny na npa zedytuje pozniej post i zagadam do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2010 Chikare już kupiłem od Kamil951 edit Właśnie odebrałem Chikare od kuriera. Dziękuje Kamil951 za solidne zajęcie się moim zamówieniem. //łącz posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil951 Napisano 11 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2010 Nadal posiadam NPA na sprzedaż. Przy tym specyfiku nie było nic „kombinowane” tyle, że leży i się kurzy po tym jak nie widziałem efektów po jego aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 12 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2010 Nadal posiadam NPA na sprzedaż. Przy tym specyfiku nie było nic „kombinowane” tyle, że leży i się kurzy po tym jak nie widziałem efektów po jego aplikacji. Zrob jeszcze raz fotke tego ile dokladnie jest w tej buteleczce i wyslij mi na pw albo daj tutaj zdjecie. Kupie to od koniec tygodnia od Ciebie wiec zatrzymaj jesli mozesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil951 Napisano 12 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2010 Dorzuciłem kilka fotek do poprzedniego folderu: http://chomikuj.pl/kamil951/Feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi