yaro4731 Napisano 13 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2010 witam, nie mam ostatnio wiele czasu na przegladanie forum wiec postanowilem pojsc na skróty co sadzicie o miksach pheromax(14 ml), alchemy, the edge i perception? ostatnio zamowilem sobie phx, alchemy i perception(wlasnie na przesylke czekam-kurier juz nawet dzwonil ) i moje pytanie jak miksujecie te specyfiki i w jakich proposcjach. przyznam ze mix the edhe(z chusteczki) i phx mam przetestowany dziala zabujczo zwlaszcza w zatloczonym klubie, mix edge i perceprion(wywalilem wtedy cala saszetke perception-wyjscie tez na impreze) tez niczego sobie, ale jak te 3 fero beda sie miksowaly z alchemy? kiedys mialem samo alchemy ale wiele testow nei przeprowadzilem bo niefartownie otwarala mi sie buteleczka w kieszeni i wszystko wyplynelo lecz zanim to nastapilo efekty byly sympatyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 3 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2010 Alchemy posiada ten sam feromon co The Edge i takie samo działanie tylko że jest słąbiej stężone,więc nie ma sensu łączyć tych dwóch produktów razem. The Edge oprócz Androstenonu posiada jeszcze 2 nie ujawnione składniki które uskuteczniają ten produkt. Przy dobieraniu feromonów do miksu najlepiej jest zapoznać się z zawartością feromonów,stężeniem i działaniem poszczególnych produktów,tak aby feromony z jednego produktu uzupełniały się z feromonami z drugiego produktu.Dla tego nie ma sensu łączyć dwa produkty o takim samym działaniu albo identycznym składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi