Rasta Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2010 zainteresowanych efektem "niewieściego otoczenia" zapraszam do lektury kolejnego wpisu na blogu: http://rasta.feroblog.pl/index.php/archives/55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slysz Napisano 11 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Dobre, dobre Mi teraz przyszło BTB. Jechałem na dyskotekę wiec użyłem około kropelki. Efekt??: Takiego się wogóle nie spodziewałem. W czasie używania NPA dziewczyny jakoś do mnie podchodzą, kręcą się bliżej. A po BTB prawie każda dziewczyna koło której przechodzę patrzy mi w oczy jak jakaś zahipnotyzowana Dość ciekawe działanie A takie pytanie. Bo teraz mam NPA i BTB i na next dyskotekę chciałbym to połączyć. Mam zamiar użyć jedno przechylenie NPA i jakieś pół kropli BTB. Próbowałeś taką mieszankę? Jak działa na CB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2010 tak, próbowałem. BTB + NPA przeważnie stosuję w ilości: kropla BTB i jeden "przechył" NPA. Działa rewelacyjnie. NPA daje efekt supersamca, a BTB otwiera "społecznie". Moim zdaniem te dwa feromony bardzo dobrze się uzupełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slysz Napisano 12 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2010 a jak odmierzasz tą kroplę BTB, strasznie niewygodny ten "lejek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 13 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2010 przechylam buteleczkę i manipuluję do skutku, aż wycieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi