LaaLuuSh Napisano 16 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Chickara czy pheromax? Co lepiej będzie działac w podrywie, a jednocześnie bardzo dobrze sprawdzi sie społecznie. Fero zamierzam stosować w klubach czy w jakichś wypadach na panienki oraz do szkoły, gzie liczę, ze dobrze będą wpływac na moje kontakty interpersonalne z ruwieśnikami i nauczycielami Który z tych feromonów lepiej by się mixował z NPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drumer0308 Napisano 17 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Ja polecam Pheromax, działa niesamowicie Chociaż społecznie nie wiem, czy się sprawdzi. Ja efektów innych nie zauważyłem poza tym, że dziewczyny wariują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 na podryw pheromax. społecznie to the edge polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2010 The Edge społeczne? Na podryw polecam BTB z PHX, społecznie - samo BTB przykryte fajnym perfumem albo mój absolutny faworyt wśród feromonów - Chikarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi