hedgehog Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Kupiłem feromony Alchemy, używałem ich regulanie w czasie spotkań z nowo poznaną kobietą - od dwóch miesięcy jesteśmy razem i pytanie brzmi - czy wg was mogę odstawić teraz fero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2010 a dlaczego pytasz? boisz się, że jak odstawisz, to dziewczyna odejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hedgehog Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Właśnie raczej się nie boję, jednak nie chcę przykrej niespodzianki. Odstawiłem fero na trzy dni na razie, zmiany w zachowaniu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 28 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2010 i słusznie, że się nie boisz nie zaszkodzi jeśli od czasu do czasu nałożysz na siebie fero. Spróbuj poeksperymentować z K2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi