naphozord Napisano 9 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2010 Cześć , może i podobny temat był ale ja nie znalazłem nigdzie satysfakcjonującej odp. Zamówiłem próbkę PHX. i mam pytanie. Jak mam to aplikować? tam jest patyczek ale nie mam pojęcia czy przetarcie tym patyczkiem to 1 kropla czy jak? Czekam na odp. Pozdrawiam. no i dostałem chusteczki THE EDGE i mam pytanie czy można przykryć PhX tą chusteczką a na to jeszcze perfumę? czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 10 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 niech ktoś w końcu odpisze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uwodziciel Napisano 10 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2010 jedne przetarcie patyczkiem to jedne przetarcie patyczniek a jedne przechylenie probki zatkanej palcem to około 0,5 kropli. Jesli chodzi o patyczek to nigdy nie wiadomo ile to w rzeczywistosci jest dlatego niech przetarcie patyczkiem bedzie przetarciem patyczkiem. Najlepiej stosuj PHX i EDGE osobno. Czyli najlepiej zaczni stosować probke od 0,5 kropli przez 1szy tydz. a jak nie bedzie efektow to w nast. tygodniu 1 krople i tak dalej az zauwazysz efekty. KONIECZNIE przykrywaj wlasnymi perfumami bo PHX dla niektorych niemiłosiernie smierdzi a pozostali czuja tylko alkochol. I dziennie wieczorem zmywaj ciepłą woda i mydłem feromony. Najlepiej gąbką. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 11 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 ok dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Według mnie 1 przetarcie patyczkiem to ok 0,25 kropli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipa Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 czyli przechylam próbkę na palec i to co zostanie na palcu wmasowuje np. w szyje i tak 2 razy z jednej strony i 2 razy z drugiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Zaczynasz od minimalnej dawki czyli 1 przetarcie patyczkiem np. na jabłko Adama i nic więcej. Jak taka dawka nie przynosi efektów zwiększ do 0,5 kropli czyli przytknij palec do flakonu i przechyl,to co masz na palcu wetrzyj gdzieś na szyi. PHX jest mocno stężone i dawkę zawsze zwiększaj na minimalnie większą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperZapach Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 a gdzie można dostać próbkę tego cudownego specyfiku? chętnie bym skorzystała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2011 W sumie,Ja robie tak że przychylam próbke na palec i to co mam,wcieram w szyje. Myśle ze to lepsze rozwiązanie niż patyczek. Próbki możesz zamówić na mocneferomony.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi