LoverBoy Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 Jestem w trakcie testowania PHX. Za sobą mam chikarę która jest dosłownie do niczego, jedyni zapach jest świetny. BTB stosowałem 5-6kropli na patyczek z wacikiem do uszu i pocierałem cala szyję policzki pod nos itd. az nie czułem wilgoci na patyczku, efekty heh, muszę przyznać że są o dziwo, czego się nie spodziewałem. Ale przejde do konkretów, mianowicie PROBLEM z PHX. Mam próbkę 1ml. Zastosowanie pierwszy raz: 1 przechylenie na palca i roztarcie z lewej strony szyi i później kolejne przechylenie na palca i roztarcie z prawej strony szyi, a także delikatnie przechyliłem i pod nosek. Przykryłem Dolce Gabana The One - lepszy niż Chikara Efekty: Panny jakoś niechętnie gadały, nawet strzeliły że mam strasznie mocną perfumę że aż głowa boli i że je strasznie wkurzam. Przed wyjściem minęło 30min. więc może za słabo się wchłonęło. Zastosowanie kolejne w kolejny dzień: Jedno przechylenie na palca i przetarcie pod Gardzielem. Efekty: Żadna nie zwracała na mnie uwagi jak gadałem. Nie ufały mi O_o co było troszkę dziwne. A koleżanka koło której siadłem, gdzie przy BTB ją prowokowałem i strzelałem podteksty powiedziała do mnie "spadaj bo mnie wkur..." Podsumowując: 1 przechylenie na palca, czyli niby 0,5 kropli - LIPA 2 przechylenia, 1kropla - LIPA 3 przechylenia, 1,5 kropli - LIPA Co myślicie ? Sprzedać próbkę PHX ? A chikarę oddać ? Bo BTB zatrzymam. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 16 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 pomyliłem dział, kurcze sorrryyy Prszoę o przeniesienie go do prawidlowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 16 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2010 skoro slyszysz takie texty to oooostro przedawkowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 17 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2010 hmm to jak odmierzyć 0,25 kropli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszk Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 dotknij się lekko patyczkiem albo rozcieńcz z perfumami @ o f*** jaki stary temat sorry za odkopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 nie ma za co przepraszać, drogi archeologu. Dobra porada i rzetelna wiedza są ponadczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi