KRISTOFF Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Mam pytanie do ferum i reszty .Wiem ze u mnie w pracy na silowni bossami sa kobiety a ze uzywalem feromonow i uzywam w momencie ich poznania poczulem poddenerwowanie od nich wiec na sto procent wiem ze one uzywaja feromonow nie wiem dlaczego tylko ja nie moge z nimi rozmawiac i one tez juz nie chca boja sie unikajac mnie i ja robie to samo . Kiedy nawet wchodze bez fero na pietro gdzie sa biura czuje stres zmniejsza sie moja meskosc i dziwnie sie czuje zdenerwowany (dzis musze uzywac pheromaxa bo normalnie nie wyrabiam tam z nerwow )Doszlo do tego ze przechodzilem ostatnio przez korytarz i moja szefowa nawet nie mogla nic wypowiedziec wygladalo to na stres to tak jak by dwa bieguny magnesu nie chcialy sie polaczyc tak to moge wytlumaczyc ? Widze tez ze one prubowaly mnie poderwac ale ciagle sie wlaczal stres i poddenerwowanie z obu stron mijamy sie z daleka tylko i tyle. Czy mozna to jakos racjonalnie wytlumaczyc ? za duza dawka fero z obu stron ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 18 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2010 Najprawdopodobniej przedawkowanie,spróbuj zmniejszyć dawkę. Przed kolejną aplikacją dokładnie zmywaj fero z poprzedniej aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Jestes doświadczonym uzytkownikiem Fero i mysle ze sam sobie z tym poradzisz.;p No ja na twoim miejscu bym po porstu z jeden miesiac nie uzywal wogole fero, mi to pomoglo. A potem od nowa;p pozdrawiam. A one tez uzywaja Fero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi