bombom Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 witam. zaczynam swoja przygode z feromonami.Kupilem pheromax mam go ponad tydzien i powiem ze jestem zadowalony dzialanie jest wyczuwalne. Jednak chcialbym dokupic do tego jakis inny zeby wzmocnic dzialanie spoleczne. Mysle nad chikara poniewaz mialem probke tego secyfiku z phero dobrze dzialalo, jednak: 1. czy mieszajac te 2 prodkty phero bedzie dzialo tak samo? 2. Czy po przykryciu tej mieszanki perfumą bedzie wyczuwalny jej zapach? 3. Chyba ze macie jakies lepsze pomysly z czym to polaczyc zeby dzialalo itd dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasta Napisano 11 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2011 witaj! chikara ma swój zapach, bardzo ładny, ale jednak. Ja do phx stosuję BTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi