magdamadzia81 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Mam znajomą która używa feromony (dokładnie nie wiem jakie),nie mówiła mi tego ale już po samym jej zachowaniu można to zauważyć.Bardzo dużo rozmawia,znajdzie odpowiedź na wiele pytań,dokładnie układa zdania itp.jestem pod wrażeniem jak na nią patrzę. Ma też w sobie dużo energi ,nie boi się podejść do ludzi i z nimi rozmawiać,NIGDY nie powie coś głupiego,nie ma żadnych "barier" które wiele osób ma. Czy to zasługa feromonów czy afrodyzjaków?Jeśli tak to jakich?Pomogą te zwykłe za 30 zł czy muszę wydać na to troche więcej pieniędzy ?Proszę o dokładną nazwe bo jestem zielona w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamadzia81 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 jestem bardzo nieśmiała i brak mi energi ,nie umiem zbyt wiele rozmawiać jakie polecacie feromony dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamadzia81 Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 oprócz tego zauważyłam że strasznie "plączą" mi się słowa ,przy niej nie moge za dużo powiedzieć za to ona na odwrót,mówi bardzo dużo i nigdy jej się zdania nie po plączą,ja przy niej sama zauważyłam że mam dziwne zachowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Myślisz, że feromony w cudowny sposób rozwiążą twój problem? Po prostu więcej wychodź do ludzi i zagaduj. Oswój się z nimi. Naucz własnych atutów. A kiedy już nauczysz się swobodnie rozmawiać, uśmiechać i flirtować zacznij jako dopełnienia używać feromonów. Inaczej po niepowodzeniach dojdziesz do wniosku, że feromony nie działają. To tak jak z otyłymi kobietami, które wciąż szukają cudownych diet, żeby schudnąc i cudownych chemicznych środków. Zjesz tabletkę i stracisz 10 kilo Efektu nigdy nie zobaczą, bo nie ćwiczą, nie mają odpowiedniej diety połączonej z ćwiczeniam i silnej woli. Suplementy jedyni mogą wspomóc dietę i ćwiczenia, ułatwić spalanie tłuszczu, ale cudów nie zrobią, jak taka kobieta będzie leżeć i tylko łykać pigułki. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi? Feromony działają, ale nie oczekuj po nich cudów, że się spryskasz i taniesz nagle elokwentna i swobodna. Żeby stać się duszą towarzystwa, swobodnie się wypowiadać i nie być nieśmiałym, potrzeba praktyki. Feromony pomogą Ci roztoczyć aurę, osoby bardziej pociągającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamadzia81 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 To jakie feromony mi polecasz na początek ?The-EDGE będa dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magdamadzia81 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ja nie mówie że jestem nieśmiała ,ale musze się "rozkręcić"dlatego zaczełam najpierw poszukiwania w feromonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Nie mam pojęcia o damskich feromonach, ale poczytaj tu wypowiedzi kobiet. Myślę, że Pheromax zawsze jest dobry. Z ładnymi perfumami (takimi co się mężczyznom podobają) Pheromax może być tym czego szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi