damian0987 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Witam, zacząłem się niedawno interesować feromonami jak zobaczyłem gdzieś reklame i zacząłem o nich czytać. Postanowiłem, że co mi szkodzi, zamówie. Tylko teraz nie wiem jakie. Jestem osobą troche nieśmiałą, więc chodzi mi o zwiększenie pewności siebie, jak i poprawienie "stosunków międzyludzkich" a także chodzi mi o uwodzenie pięknych pań. Mój budżet to obecnie do 300 zł. I tu pada moje głównie pytanie: Jakie feromony wybrać na 1 raz? Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Przy tym budżecie, to na poprawę stosunkow i pewność siebie P6 i NPA - do uwodzenia. Jak Ci styknie kasy, to jeszcze próbka PHX - czysto uwodzicielskie. Albo wersja nr 2: NPA+ próbka PHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi