Activ Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 testuje juz od jakiegos czasu próbke Pheromaxu i jak narazie efektów niewidać...no moze poza jednym. Dawkuje to tak jak było zalecone czyli jedną dawke (dociskam atomizera do konca) i nakładam to za ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 i jak narazie efektów niewidać poprawniej byloby napisac "efekty są ale ich nie widze" a na ile ci starcza probka (ile zozyles przy ilu aplikacjach??) co do dawkowania to daje na nadgarstek potem rozcietam na drugi i potem na szyje.Tyle ze aplikuje dopiero "na miejscu" aby miec pewnocs ze po drodze "nie uciekly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Activ Napisano 28 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 próbka jak narazie straczyła mi na tydzien ciągłego uzywania (na imprezach uwzywałem troche więcej niz zwykle) [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 co do dawkowania to daje na nadgarstek potem rozcietam na drugi i potem na szyje.Tyle ze aplikuje dopiero "na miejscu" aby miec pewnocs ze po drodze "nie uciekly" Właśnie, też tak mam, że cały czas myślę, iż mogą mi "gdzieś uciec". Dziwne uczucie. I cały czas myślę, że feromony najmocniej działają przez pierwsze 30 minut po aplikacji- potem już znacznie słabną. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 EEEEEEEEEE.głupoty opowiadacie>JAk mogą 'uciec' do 3 godz utrzymuja sie na 100%>Poniewaz czuje tą woń cały czas mały ruch głową i juz czuje.NAwet nieraz rano zaaplikuje i wieczorem tez poczuje wyraznie ten smrodzik.Wiec jesli jak inni twierdza jesli smierdzi to sa feromony a nie alkohol.I pozatym zauwazam jeszcze działanie tego Pheromaxu nawet po 4 godz od uzycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 mozesz je np wytrzec o kurtke itp.Pozatym jak jestes swiezo po aplikacjii to wzrasta twoja pewnosc siebie wiedząc ze "one tam są" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 2 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2007 Zgodze sie z DAnielem że feromony trzymają bardzo długo Nawet jesli mało nałożyliśmy ich na siebie Jak dla mnie efekty są lepsze po użyciu minimalnej dawki tak zwany /zwilzony palec /:D niż po normalnej kresce Wcale niemusimy czuc zapachu fermonów ani osoby ktore przebywaja obok nas Tak jak w instrukcij pisze mozemy uzywac tak małej dawki aby zapachu wogóle nie bylo czuc to i tak idzie wszystko w podswiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 3 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2007 Jak wy to dawkujecie? Rozsmarowujecie na długości całego palca czy tylko na opuszkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Właśnie... Wydaje mi się, że tak mała dawka tylko na jednym opuszku nie ma prawa działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 Jak wy to dawkujecie?Rozsmarowujecie na długości całego palca czy tylko na opuszkach? No właśnie jak Może ja coś źle robię? Na początku przez przypadek zastosowałem się do punktu "stosowanie" z instrukcji, później zobaczyłem, że jest też punkt "stosowanie próbki". W punkcie "stosowanie" jest informacja, aby nie naciskając do końca atomizer (do połowy gdzieś) przy palcu (opuszku) tą niewielką ilość i potem rozsmarować na skórze za uszami, szyi ew. nadgarstków. W punkcie "stosowanie próbki" jest napisane, żeby atomizer dociskać do końca i stosować bezpośrednio na skórę za uszami lub szyi, bez pośredniczenia palca. To nie rozumiem o jakie kreski Wam chodzi? Proszę wyjaśnijcie to, bo nie chcę źle zużyć mojej próbki... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 "Kreska" dotyczy próbek "starego formatu", czyli próbek 2ml z kulką. Zapewne masz nową próbkę 2,5ml z atomizerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruno Napisano 7 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2007 ali dzięki za odpowiedź. Teraz wszystko jasne Mam z atomizerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki3450 Napisano 8 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2007 to rozumiem ze na stronie nie uaktualnili danych. tam jest opisana probka 2 ml z kulka a z tego co piszecie teraz jest 2.5 ml z tym atomizerkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 9 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2007 ale to jest lipa a probki z kulką jusz nie będą dostępne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 12 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2007 Na to wychodzi, że nie. Nie stosowałem jeszcze tej nowej próbki, ale osobiście sądzę, że kulka była lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi