tomtom Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Witam, znalazłem taki RANKINGU FEROMONOW na Love -Scent w skali 1-10, proponuje zrobic podobny ranking dla naszych polskich, co Wy na to? http://pherolibrary.com/forum/showthread.php?t=15514 Pozdrawiam tomtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 13 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 no to co jedziemy Panowie i Panie??????????? W moim przypadku to byłoby coś takiego: BTB 9 NPA 7 PHX 6 BTP + PHX 10 kto następny, no dalej śmiało, nie ciekawią Was opinie innych użytkowników? Mnie ciekawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszk Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 u mnie 10 Npa (kolega mi trochę odlał, genialne) 8 phx (źle zrobili proporcje i musze rozcieńczać (świetny zapach z pumą urban monition)) 7 the edge (to z saszetek jest świetne na 11 ale to z psiaczka już nie (na 7) heh na pudełku w składzie widze napis oxytocin czyżby udoskonalono skład ;D) 6 btb (musze rozcieńczać łatwo przedawkowuje, świetne z the edge i npa z phx średnio) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 BTB+PHX - 10 NPA +PHX - 9 NPA - 8 PHX - 7 BTB - 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Z tego wniosek, że brakuje na feromony.pl Scient of Eros i Alter Ego A tak na marginesie, nigdy nie czułem działania fero. Ale przed chwilą powąchałem saszetkę Edge for men, potem BTB z buteleczki, a potem PHX woman. Poczułem się jakbym wąchnął Popersa. I dokładnie tak jak wtedy kiedy pocałowałem w policzek moją koleżankę . Teraz już już jestem pewien, że wtedy użyła fero, bo byłem oszołomiony tak jak teraz. W dodatku ja też wtedy użyłem PHX i też ją mocno wzięło Potem cały czas mnie dotykała i chciała się jeszcze raz całować na pożegnanie (2x). Gadaliśmy jak nakręceni, a ja naprawdę czułem się oszołomiony. Niezłe efekty są jak się spotka dwoje ludzi, którzy użyli fero NPA niestety nie próbowałem, ale za około tydzień wypróbuję The Edge, PHX Oxitocin i mix tych dwóch. A także The Edge z BTB. Wtedy dopiszę mój ranking. Na razie The Edge jest pierwszym fero, który poczułem i dał mi małego kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 17 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 Nie Fleurety, brakuje Scent of Eros, A7 i A314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faisca777 Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 PHX + Chikara --- 10 BTB + NPA --- 9 Perfect Ten --- 8 PHX Oxytocin --- 7 Chikara --- 6 BTB --- 5 The Edge --- 4 Relationship Magic --- 3 Perception --- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2011 A314 też na kilku amerykańskich forach zachwalają. Podobno dobre są produkty tej firmy: http://www.androticsdirect.com/home.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 Mój typ: 1. NPA+BTB 2. NPA 3. Pheromax (ale bez OXY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi