messt Napisano 10 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2011 Kupię phx flakon, może być używka. Swoje propozycje dodawajcie w wątku messt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fleurety Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 A jaki chcesz? Zwykły, czy Oxy? Ile jesteś gotów dać za nowy? Mogę Ci sprzedać Oxy w cenie zwykłego. Jest nieużywany. Po dostarczeniu paczki otworzyłem tylko pudełko w celu sprawdzenia, czy nic nie jest pęknięte, wylane itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messt Napisano 11 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 A jaki chcesz? Zwykły, czy Oxy? Ile jesteś gotów dać za nowy?Mogę Ci sprzedać Oxy w cenie zwykłego. Jest nieużywany. Po dostarczeniu paczki otworzyłem tylko pudełko w celu sprawdzenia, czy nic nie jest pęknięte, wylane itd. Oxy mam, sam kupiłem taniej nowke juz jakis czas temu. Szukam zwyklego phx, najlepiej flakon - może być nie pełny jak już napisałem. Cena do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi